Sivut

lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Vuoden viimeiset

Olin ilmeisesti ollut kiltti kun sain G1-poneja joululahjaksi (kiitos edelleen siskolleni).

Majesty ei kuulu suosikkiponeihini, mutta kivaahan se on saada (ilmaiseksi...) mikä tahansa poni hyllylle. Vasta äsken tarkistelin, että Majestya on kaksi eri versiota, joissa ero on karvojen värissä ja harjaksen alkamiskohdassa. Tämä minun on ihan perus-Majesty, joka muuten näyttää tarkemmin katsottuna aika kaljulta, kun hiusraja huitelee ties missä.

Nyt pitää hankkia G1 Spike Majestyn kaveriksi.

Powder oli todella, todella mieluisa yllätys, koska nyt minulta puuttuu tästä sarjasta enää Surprise!
Powderilla on hieman sävyeroa pään ja kropan välillä, mutta ei mitään häiritsevää. Tämä poni on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis.

Backstroke on koko kokoelmani toinen meriponi. Näiden kanssa olen päätynyt tuollaisen vessapaperihylsy-tukeen, että poni pysyisi pystyssä eikä olisi rähmällään hyllyssä. Tästä en osaa oikein vieläkään sanoa mitään, kun en ole oikein muodostanut näistä meriponeista mielipidettä. Entäs muut, mitä mieltä olette näistä?

Oma suosikkini lahjaponeista on tämä NSS Wind Whistler, johon liittyy jännä juttu. Näin nimittäin ennen joulua unta, että siskoni antoi juuri tämän ponin minulle. En tavallaan kuitenkaan osannut odottaa sitä, joten oli mukavaa oikeasti kaivella se laatikosta. :D Pidän ponin haalistuneista karvoista, ne käyvät mielestäni paremmin tälle kuin oikeat, haalistuvaa pinkkiä olevat karvat. Ja pose on kiva, minulla ei olekaan muita samassa posessa olevia.

Ja viimeiseksi jätin kaikkein isoimman yllätyksen ja olen niin onnellinen, kuin sain tämän ponin vihdoinkin, olen odottanut sitä melkeinpä lapsuudesta asti.

Daddy Bright Bouquet löysi viimein tiensä lapsuuteni yksinäisen Mommy Bright Bouquetin luo!


Ja tottakai perheeseen kuuluu jo poikakin. Pidän ideasta, jonka mukaan lapset ovat isänsä ja äitinsä sekoituksia. :)

Isäponi on ihan ok kunnossa, muutama tahra kropassa ja jaloissa hieman vinoutta, mutta ne hoituu käden käänteessä (ainakin pitäisi).

Tästä tulikin sitten vuoden 2011 viimeinen postaus, joten haluan vielä lopuksi toivotella hyvää ja ponirikasta uutta vuotta 2012! Vuoden alussa on tähän blogiin tulossa pari muutosta, mutta niistä sitten ajallaan. ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi ihania ponyja, tykkään erityisesti pegasoksesta ja Daddy Bright Bouquetista :) Mutta pitää myöntää, etten ole koskaan oikein välittänyt meriponeista, kun niiltä puuttuu ne jalat...

  VastaaPoista
 2. Nättejä poneja kaikki! :)

  Hyvää ja ponirikasta uutta vuotta 2012 sinulle! Tätä blogia on aina niin kiva lukea, että toivottavasti sama meininki jatkuu ensi vuonnakin. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihania lahjoja olet saanut! :) Mahdottoman kiva tuo perhe. :3

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania lahjaponeja! Olet todellakin ollut kilttinä, kaikki näyttävät kuitenkin aika hyväkuntoisilta!
  Meriponeista mä haluaisin ehkä vain kaksi ekaa sarjaa, mutta ne kulkevat niin tähtitieteellisissä hinnoissa simpukoineen, eli haaveeksi taitaa jäädä...

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.