Sivut

tiistaina, joulukuuta 13, 2011

24 joululahjaa, part. 1

Marraskuun alussa, kun joulukalenterit alkoivat saapua kauppoihin, luin netistä FIM-joulukalenterista. Ja ihme ja kumma, samoja kalentereita ilmestyi tänne pikkukaupunkiinkin! Hinta oli lähemmäksi 20€, joten googlasin sisällön netistä ja päätin, etten tuohon hintaan kalenteria hanki.

Opin kantapään kautta, että 1. päivä joulukuuta on ihan liian myöhään hankkia muunlaista kuin Hello Kitty-kalenteria, kun kaupat tyhjenivät kalentereista. Tyydyin äidiltä saamaani halpissuklaakalenteriin (se suklaa tuo mieleen aina lapsuuden). FIM-joulukalentereita löytyi vielä kaupasta, itse asiassa hylly oli vielä täynnä kalentereita, mutta hintakin oli laskenut vain euron tai pari.

Mutta ihmeiden aika ei ole ohi, koska 9. päivä joulukuuta huomasin ilokseni, että kaikki loput joulukalenterit olivat 4€/kpl ja kaikki loput joulukalenterit olivat FIM-kalentereita! Hankin tuohon hintaan kaksi kalenteria, toisen availen päivittäin (jihuu!) ja toisen pidän muoveissaan.

Haluan jakaa hieman viiveellä kalenterista tulleet yllärit. Ja tämä kalenteri sai taas minussa aikaan oikean FIM-kuumeen. :D Ja vaikka etsin joulukalenterin sisällön aikaisemmin netistä, niin en muista yhtään mitä kalenteri sisältää. Joten kalenteri tuo hieman jännitystä elämään.

 Koska asumme kylmässä pohjolassa, jossa talvella ei paljoa valoa näy, ovat osa kuvista melko tummia. Pahoittelut.

1. päivästä ilmestyi blindbag Twilight Sparkle, joka nyt näkyy luukustaan ilman avaamistakin.

2. luukusta ilmestyi jonkinlaisia paperisia kirjeitä, joita luulin ensin tarroiksi.
Paska Blogger käänsi tämän kuvan oman mielensä mukaan, enkä jaksa alkaa taas tappelemaan tämän kanssa. Jos vain joskus löytyy parempi sivusto, jolle saa blogin, niin...
3. luukku kätki taakseen kengät Twilight Sparklelle.

4. luukusta ilmaantui esille normikokoisen Twilight Sparklen lintukaveri. Tässä vaiheessa aloin miettiä, mille ponikoolle nämä romut on tarkoitettu. Eikö tuo tipu ole vähän liian iso blindbag-kokoiselle?

5. luukun takaa paljastui ihana lahjapaketti. Tämäkin on enemmän tuollaisen normikoon ponin mittakaavaa.

6. päivä oli pienoinen pettymys, kun luukun takaa paljastui pöytä.

7. luukun takaa löytyi tee-astiasto...

...Ja 8. luukun takaa teepannu ja sokerikippo.

Tämän postauksen viimeinen ylläri ilmestyi 9. luukun takaa. Valokuvakehys, jossa on Twilight Sparklen kuva.


Tämän postauksen ilmestyessä olen availlut jo luukkua paaaljon eteenpäin, niistä postausta luvassa kai myöhemmin. Tämä kirjoitus on kirjoitettu suoraan sanottuna vitutuksen alaisena, koska Bloggeri jumii, ei lataa kuvia ja kääntelee niitä miten haluaa, lisäksi naapurissa porataan ja migreeni tekee tuloaan. En jaksa korjata edes mahdollisia kirjoitusvirheitä.

3 kommenttia:

 1. VOI EI minäkin oisin niiiiiiiiiin halunnu tuon kalenterin. ;___; Mutta täällä päin en oo nähny niitä missään!

  VastaaPoista
 2. Voi sitä onnen päivää kun itse sain kyseisen kalenterin poikaystäväni siskolta lahjaksi!

  Näin viime vuonna Keskisellä ponikalenterin, enkä silloin sitä raskinut ostaa.. ja toivoin tänä vuonna löytäväni myös.. Mutta en nähnyt missään! Ja luulin ettei sellaisia edes ole! Kunnes saamastani sellainen paljastuikin ^^

  Ja mulle tuo pöytä oli kans ehkä suurin pettymys! Mulla meni vissiin kaks päivää edes selvittää mikä se oli :--D

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvään hintaan löysit nuo ponikalenterit! Jännä tosin, että kalenterista on löytynyt kaikkea muuta paitsi fimponeja. Tai onhan siinä se yksi, mutta kuitenkin. Olin kuvitellut, että kalenterissa olisi useampia poneja. Kiva tuo kalenreri kuitenkin. :)

  Mullakin jumii blogger -rasittavuus.

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.