Sivut

maanantaina, joulukuuta 19, 2011

FIM-kuume

FIM-joulukalenteri aiheutti tosiaan mielettömän FIM-kuumeen ja sen tuloksena kaupasta kotiutui yksi single ja kaksi blindbagia.

Singleponeista keräilen edelleen sitä pääkuusikkoa sarjasta ja tällä kertaa väheni hankittavien joukkio yhdellä, kaunis Rarity lintuystävineen houkutti hyllyllä olleista poneista eniten.

Piirretyssä pidän Rarityn kissasta, mutta ilmeisesti lelut on tehty ennen kuin kissa sarjassa ensimmäisen kerran esiintyi. Mutta on tuo lintukin suloinen.

"Haudi!"
Rarity on todella nätti. Kuvat puhukoot puolestaan, sillä näiden jälkeen ei tarvita mitään ylistyspuheita. :DLisäksi valkkasin kaksi blindbagia. Toisen valitsin vain summamutikassa ja toisesta katsoin numeron, että saan haluamani ponin.

Feathermay oli hauska yllätys, tämän poninhan löytää isompana singlenäkin kaupasta. Värit on kivat, mutta symbolista tulee mieleen intiaanit.

Tämä poni singlenä, kiitos! Tea Love on kauniin värinen ja kuviokin on onnistunut (tarpeeksi selkeä ja yksinkertainen). Ihastuin tähän poniin nähtyäni Kartsalla jonkun laittaman kuvan kys. ponista ja hihkuin innosta kun oikea pussi löytyi lootasta. ;)

1 kommentti:

  1. Ihastuttava tuo Tea Time :) Olisi aivan ihana saada singlenä joskus tulevaisuudessa!

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.