Sivut

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Menolippu

150. postaus. :)

Aloitetaan vuosi joulukuun lopun ostoksella, joka liittyy (yllätysyllätys) FIM-poneihin. Kuten olen jo aikaisemmin useasti maininnut, kerään FIM-singleponeista kasaan pääkuusikkoa. Joulun jälkeen päätin hankkia lahjarahoilla yhden.

Kaupassa oli vain omituista, ilmeisesti jotakin uutta (?) sarjaa singlejä, joilla tuli mukana uusi elukka ja jalkaan kiinnitettävä matkalaukku. Valitsin siskoni avustuksella Twilight Sparklen, joten nyt minulta puuttuu enää Applejack.

Tuo koira on ihan mielettömän suloinen, katsokaa nyt sen pinkkejä korvia!

Mukana tuli matkalaukku, koira ja tarroja laukkuun kiinnitettäväksi. Lisäksi tarrojen kanssa tuli myös matkaliput, jotka näkyvät kuvassa hieman.


Twilight Sparkle on aika perusponi ulkonäöltään, hyllyssä nököttäessä sen voi nopealla vilkaisulla sekoittaa Sugarcupiin, ovat aika samaa sävyä kumpikin.

Olen onnellinen kun tämä talvi alkaa taas kohta kääntymään vähän valoisampaan suuntaan, sillä ponien kuvaaminen on yhtä kellon ja valon perässä ravaamista. Melkeinpä päivällä kahdentoista jälkeen on jo liian myöhäistä kuvailla valon alkaessa vähetä.

***
I bought FIM Twilight Sparkle after the Christmas and I love her dog's pink ears! That is some travelling set with stickers, tickets and luggage. Twilight Sparkle is nice, but look so similar to Sugarcup.

I'm happy when this dark winter turns to lighter, photographing ponies is very difficult at winter. :(

2 kommenttia:

  1. Näitä matkalaukullisia poneja en ole vielä nähnyt! Jännä tuo laukku. Ilmeisesti uusien singelen rantautuminen tänne pororajalle vie hieman aikaa... Söpö tuo Twilight Sparkle. :)

    VastaaPoista
  2. Wheatear: Eiköhän nämä matkalaukullliset tule piankin sinne päin, kun ovat jo löytäneet tänne idän pikkukaupunkiin. :D

    Unohdin tosiaan mainita postauksessa, että laukun voi avata, tosin sisälle ei mahdu melkein mitään (ei edes koira...) :(

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.