Sivut

keskiviikkona, joulukuuta 07, 2011

Likaisia poneja

Monta ponijuttua odottaa julkaisua, mutta selkäkivut haittaavat huomattavasti koneella istumista ja blogiin kirjoittamista.

Marraskuun loppupuolella sain vihdoin erään britti-Ebayn pakettini, jossa oli kolme ponia (tässä postauksessa esittelen kaksi). Tiesin jo kuvien perusteella ponit hyvin, hyvin likaisiksi, mutta siltikään en voinut olla kauhistelematta likaa kun sain ponit käsiini.

Ensimmäisenä mainittakoon April Daisy, joka näytti paketistaan kuoriutuessaan tältä;

Klikkaamalla isommaksi
April Daisy kuuluu SO-sarjaan, jossa jokaiselle kuukaudelle on oma kukkansa. Sarjan nimi on Birthflower Ponies, eli April Daisyssa koreilee huhtikuun synttärikukka, eli päivänkakkara. En ole syntynyt huhtikuussa, mutta pidän näiden ponien ideasta, joten tottakai kelpuutan tälläiset hyllyyni. April Daisy oli todella likainen, häntäruosteinen ja kuvassa oleva musta viiva hieman epäilytti, saisinko sen pois. Karvat olivat kuitenkin takkuisuutta lukuunottamatta moitteettomat ja symbolit, silmät yms. hyvät.

Yllätyksekseni jo pelkkä taikasieniputsaus kadotti mustan viivan ja suurimman osan liasta. Pesin ponin sisältä ja ulkoa, kuurasin pippurilian pois, poistin häntäruosteen ja suoristin karvat. Joten lopputulos oli erittäin kaunis.

Ponissa on pieni sävyero pään ja vartalon välillä, mutta olen erittäin tyytyväinen poniin ja omaan työhöni saada se noin nätiksi.

Toisena paketista kaivautui yhtä kamalassa (tai vieläkin kauheammassa) kunnossa oleva FF Minty. Ensimmäinen lättäjalkainen ponini!

Klikkaamalla isommaksi
Tummassa ponissa ei kovin selvään kaikkea likaa huomaa, mutta tässä ponissa se tuntui. Sormissa tuntui samanlaiselta, kuin jos käsittelee oikein hienoa hiekkaa. Mintystäkin lähti pahimmat töhryt taikasienellä ja kunnon pesulla. Pippurilikaa sain hinkata tästä ponista pari päivää. Uuden hännän tekaisin White Witch-karvasta (Dollyhairin) ja siitä taisi tulla hitusen lyhyempi kuin oli tarkoitus, mutta kuitenkin Minty pääsi kauniina April Daisyn viereen hyllyyni.Kolmannesta paketin ponista teen oman postauksen.

4 kommenttia:

 1. Ponit muuttuivat kyllä paljon paremmiksi. Löysin kirpparilta äskettäin kreikkalaisen Peachyn mutta se on täysin tuhottu. Häntä/harja kynitty ja silmät meikattu uudelleen. x) sen arvo taisi mennä siinä.ps. Mullakin on koko ajan selkä ja niska kipeenä. x-x

  VastaaPoista
 2. Pitää kunnolla ihastella miten olet saanut resupekat noin nättiin kuntoon! Molemmat ponit näyttävät olleen aika karmivassa kunnossa, mutta nyt ne ovat molemmat kaunokaisia. :)

  VastaaPoista
 3. Ai vitsit! Upeat muutokset! Eritoten April Daisy!

  Ihania <3

  VastaaPoista
 4. Nuo olivat kyllä tosi karmeassa kunnossa alun perin. Tosi näteiksi sait puunattua ne! April Daisystäkin tuli taas ihan valkea! :D

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.