Sivut

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

24 joululahjaa, part. 3

Huh, kun tuppaa pitämään kiirettä, että saan kaikki ponijutut postattua ajoissa. Pitää ensin hoitaa alta pois nämä joulukalenteriyllärit, ennen kuin pääsen esittelemään lisää joululahjoja.

Eli FIM-joulukalenteri saatteli minut jouluaattoon ja muutama ylläri on vielä esittelemättä. Toivottavasti muistan päivät vielä oikein, yritän tarkistella luukkujen takaa mitä sieltä mahdollisesti löytyi.


17. päivä luukun takaa ilmestyi jälleen hieman syötävää poneille, ainakin oletan niin. Tämä on kai jonkinlainen jäätelöannos.

18. päivä luukun takaa löytyi muffinssilautanen leivoksineen.

19. päivä toi tullessaan Rainbow Dashin valokuvan ja tämä viimeistään paljasti, mikä poni aattona mahdollisesti tuleekaan.

20. päivä oli taas kiva ja mahdollisissa lavastuksissa yms. tarpeellinen postipaketti.

21. päivä ilmestyikin kalenterin viimeinen elukkakaveri, kun Rainbow Dashin oravakaveri paljastui luukun takaa. Tämä kurre on eri värinen kuin normaali singleponin mukana tuleva orava.

22. päivä ponit sai herkkua, kun eräänlainen kakku tai sen tapainen ilahdutti aamua.

23. päivään kuuluikin sitten pelkkä pieni tarra-arkki.

Ja 24. päivä eli aattona kaivelin esiin blindbag Rainbow Dashin, kuten jo aikaisemmin veikkasin.

Kokonaisuutena tämä joulukalenteri oli ihan kiva, mutta tottakai aikuisena olisi keksinyt monia asioita, joita luukuista olisi voinut tulla leikkitilpehöörin sijaan. Olisi kiva ollut saada rintamerkkejä, pikkuisen enemmän tarroja, jonkinlaisia askartelutarvikkeita... Itse olisin lapsena hukannut näistä pienistä tarvikkeista puolet ennen joulua.
Kaikkein mukavin kalenteri olisi ollut kahdella, special edition-singleponilla, joille olisi tullut sitten tavaraa ja elukoita. Normaalilla kalenterin hinnalla kun saa singlejäkin ainakin pari.

Mutta loppujen lopuksi tykkäsin tästä ja jos ensi vuonna sattuu samanlainen tilaisuus, niin varmaankin hankin kalenterin. ;)

1 kommentti:

  1. Kyllähän tuollainen joulukalenteri on pienelle lapselle todella jännittävä.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.