Sivut

torstaina, joulukuuta 22, 2011

Hyppy ajassa taaksepäin

Tässä postauksessa hypätäänkin niinkin kauas kuin lokakuuhun, jolloin esittelin kirpputorilta löytyneen Twinklerin (tähän väliin suunniteltu linkki löytyy bloggauksen lopusta. Kiitos taas toimimattomuudesta, Blogger!). Lupasin esitellä ponin mukana löytyneet kaksi muuta myöhemmin, mutta en uskonut, että esittely menisi näin myöhäiseksi.

Tosiaan, lokakuussa siskoni löysi kolme G1-ponia.
Twinkler oli tosiaan kolmikon paras kuntoisin ja pääsi pienen käsittelyn jälkeen hyllyyn. Muut kaksi jäivät odottamaan karvoja taikasieniputsauksen jälkeen.


Love Story sai sanoa hyvästit vanhoille, likaisille ja haalistuneille karvoilleen ja poni sai odotella uusia karvoja joulukuulle asti, kunnes sain käsiini Dollyhairin Kitteniä. Lisäksi ponissa on muutamia muovivaurioita, mutta ei mitään kovin häiritsevää.Vanilla Treat oli likainen ja häntä oli käynyt osittaisella parturoinnilla. Lisäksi karvat olivat kuivat ja karheat. Häntä oli pelkkä yksi pitkä takku, joten päätin uusia kaikki karvat. Ehdin juuri ostaa Dollyhairilta karvaa, ennen kuin Paypal-maksu poistui siellä käytöstä ja luokseni matkasi puntti Butterfly-sävyä.

Vanilla Treatiin liittyy myös yksi hauska tarina aknevoiteen käytöstä. Kuten kuvasta näkyy, oli ponin poskessa mustekynäsuttu ja kokeiltuani aknevoidetta kavion pohjaan, laitoin tahran aknevoidehoitoon. Hoitoa jatkui pari päivää, kunnes huomasin muovin reagoivan ei-toivotulla tavalla ja pesin kiireesti aknevoiteen pois. Jäin harmittelemaan tahran jääntiä poniin, mutta parin viikon päästä kun tarkastelin ponin päätä, oli koko tahra hävinnyt!

Uusilla karvoilla ja putsauksella sekä parin kuukauden viiveellä sain kauniit ponit hyllyyn.


Jotenkin tuo Kitten näyttää kamalan kirkkaalta, mutta olen kai tottunut haalistuneisiin karvoihin tai sitten poni on haalistunut.

Love Story on ollut minulla aiemminkin, mutta etsin sille aikoja sitten uuden kodin. Ja Twinkleriä pääsee ihailemaan täällä.

1 kommentti:

  1. Näyttäpä kieltämättä kirkkaalta tuo uusi karva! Lienee kirkkainta Kitteniä, mitä itse olen nähnyt, sillä olen mieltänyt sen lähemmäs Tea Rose -sävyä kuin noin kirkasta pinkkiä. Piti oikein käydä katsomassa omaa Love Storya ja vertaamassa sitä kuvaasi. Oman LS:ni kroppa on samansävyinen kuin sinunkin LS:si, mutta ponini karvat ovat hempeän vaaleanpunaiset (Ponihoitolassa lienee pari vanhaa kuvaa vertailtavaksi). Ilmeisesti ne ovat vain haalistuneet!

    PS. Joulukalenterisi on tosi kiva! Ihanaa, että olet jaksanut nähdä vaivaa :)

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.