Sivut

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2012

Vauvakuumetta

Pieni loma kotipuolessa näin syksyn aluksi oli mukava ja rentouttava. Nyt sitten alkaa hillitön pakkaaminen, sillä muutto on edessä kuun lopussa. Rakastan jo nyt uutta kämppää, lisäksi ponit saattavat muuton jälkeen saada toisen vitriinin, joten en malta odottaa ensi kuuta!

Mutta sitä ennen on vielä paljon ponijuttuja kirjoitettava, olen taas ihan ponibuumissa ja kukkaro ei tykkää. :D Sain tosiaan kokoelmani toisen sarjan täyteen.

Minulla on tämä sarjojen kerääminen jotenkin hyvin takkuista, metsästän aina yhtä tai kahta puuttuvaa monta kuukautta. Ensimmäinen täysi sarja oli varsaponeja, kuten tämä toinenkin.

Sarjan täydentäjä on tosiaan tässä; Baby Flicker.

Kamera temppuilee, joten kuvat on mitä on.

 Eli sain täyteen sarjan vuodelta 8. vuoden (1989-1990), Drink'n Wet Baby Ponies-vauvat. Kaksi näistä on omasta lapsuudestani, siskoni Baby Rainfeather ja oma Baby Snookumsini. Näiden lisäksi sarjaan kuuluu vielä Baby Cuddles.

Ylhäällä siis kuva koko katraasta. Ylhäällä vasemmalla on Baby Snookums, vieressä Baby Rainfeather ja alhaalla vasemmalta Baby Flicker ja Baby Cuddles. Baby Snookums on saanut uudet karvat ja Baby Rainfeather ei ole vieläkään (sitkeästä aknevoidehoidosta huolimatta) päässyt eroon tussituhrusta naamassaan. Hoitopöytä taitaa kuulua Snookumsille, se ei ole ponin alkuperäinen vaan löysin sen aikaa sitten kirpputorilta.

Näitä vauvoja on hauska kuvata, sillä ponien "ilmeet" on mahtavia eri kulmista.1 kommentti:

  1. Ai kun tuo Flicker on sitten nätin värinen, hyvä kontrasti harjaksien ja kehon välillä.

    ps. Huomasin muuten, että BonChavalje on unohtunut tuosta blogiluettelosta.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.