Sivut

sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Kaikki kerralla (melkein)

Aloitellaanpa tarkemmat syynäykset perjantain ponipäivän saldosta. Tässä postauksessa on paljon kuvia, koska kaksi lemppariani on vihdoin minun ja niitä oli niin mukava kuvata. Sain myös taas sarjan täyteen, kun kolme saapunutta kuului samaan sarjaan.

Ensimmäiseksi esittelyyn pääsee Snowflake.Snowflake kuuluu Early Adult Ponies-sarjaan, joka on UK/International julkaisu. Näitä poneja ei myyty USAssa, mutta Euroopassa kyllä. Snowflakella on pisamat ja hilesymbolit lumihiutaleista. Oma yksilöni on ihan hyvässä kunnossa, hännän tyvessä on vähän häntäruostetta, muuten poni on ihan hyllyyn sopiva.

Sitten päästään näihin lemppareihini ja nämä kaksi ponia ovat olleet want-listallani keräilyni alusta asti.
Kaunis, kauniimpi ja kaunein Honeycomb! Tämä poni on ihan Surprise-ponin näköinen, mutta kuvio on eri. Nuo kimalaiset on ihania! Mietin onko tämän ponin harjasta leikattu, mutta kun katselin kuvia netistä, niin tällä taitaa olla tuollainen vähän lyhyempi harja. Poni on ihanan puhtaan valkoinen ja siisti, vain toisessa siivessä on jotain tuhnua. Kimalaisissa on hieman hilekulumaa, mutta ei mitään vakavaa.

Toisena ihanuutena Gypsy!
En tiedä mikä tässä ponissa on niin ihanaa, kun en oikein oranssista tykkää... Ehkä ne on nuo pisamat? Tai symbolit? Kokonaisuus? Jokatapauksessa pidän tästä ponista mielettömästi ja nyt omana se on vieläkin ihanampi. Gypsy oli aika pintalikainen tullessaan, mutta taikasieni hoiti senkin pulman. Karvat on vähän kuivahkot ja kyljessä haalistunut mustetahra (josta myyjä ei maininnut mitään...), mutta symboleissa ei ole kulumaa ja kaikki muu on kohdillaan.

Nämä kolme saapunutta tosiaan täydensi sarjan, koska ennestään minulla oli kirpputorilta löydetty ja rootattu Hopscotch.

Tältä sarja näyttää siis kokonaisuudessaan;

Snowflaken naama ei ole oikein edukseen tästä kulmasta..

1 kommentti:

  1. Ihania hankintoja! Etenkin tuo Gypsy. Poni on vain kokonaisuutena mahdottoman kiva ja syksyinen. Poikkeaa väriensä ja yksinkertaisuutensa puolesta pastelli -sävyisistä perusponeista. :)

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.