Sivut

perjantaina, elokuuta 31, 2012

Tuli, meni ja palasi

Olen keräilyn aikana myynyt joitakin poneja rahapulassa (tai mielenhäiriössä) ja metsästän niitä sitten takaisin kokoelmaan. Nyt olen pysynyt päätöksessäni, etten myy mitään ponia ilman erittäin pitkää ja tarkkaa harkintaa. Ja jotenkin en halua kokoelmani pienenevän, kun niitä on jo niin paljon. :D

Yksi tälläisistä uudelleen hankituista ostoksista on tällä viikolla saapunut Boysenberry Pie.

Minulla on siis ollut jo aiemmin yksi Boysenberry Pie, tässä sitten toinen. Ostin tämän eräältä mukavalta keräilijäkollegalta (käykää kurkkaamassa hänen kiva ponibloginsa; Over the Rainbow)

Tämä Boysenberry Pie ei ole ehkä kaikkein parhaassa kunnossa, mutta ei ihan toivotonkaan. Etuhiuksia on leikattu, karvat on hitusen kuivat ja hännän juuressa näkyy häntäruostetta, mutta muuten tamma on oikein edustuskuntoinen. Hyllyyn tämä pääsi muiden saman sarjan kaunokaisten joukkoon, häntäruosteen kimppuun käyn myöhemmin.

Tässä kuvassa sarvi näyttää jotenkin isolta :D

Sain muuten tällä viikolla erään ponisarjan täyteen, jei! Siitä seuraavassa postauksessa.

Lukijoita blogilleni on tullut jo kiitettävä määrä, olen ihan ihmeissäni. Kiitokset kaikille. Vaikka kirjoitankin pääsääntöisesti itselleni, niin on silti mukava tietää että on ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita blogistani. Ajattelin pitää arvonnan kunhan lukijoita on 50, siihen saa osallistua vain blogini lukijat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.