Sivut

torstaina, syyskuuta 13, 2012

Nukkumaan

Olen saanut paljon täydennystä kokoelmaan vaihtokauppojen avulla ja olen kiitollinen kaikille keräilijäkollegoille, jotka ovat vaihtaneet kanssani poneja/tavaroita. Tämänkin postauksen aihe on vaihtokaupan tulos.

Keräilyn alussa ajattelin, etten halua mitään pikkukrääsää nurkkiin pyörimään, eli en kerää ponien tavaroita, vaatteita yms. Eipä ole päätös pitänyt; ponien harjat ja kammat ovat heikkouteni, niitä olen kerännyt jo ison kasan. En ole esitellyt niitä blogissa, sillä en tiedä kiinnostaako muita ne yhtä paljon kuin itseäni. :D

Nyt olen innostunut ponien vaatteista, eli Pony Wear-tavaroista. Minulla on parikin asua, joista puuttuu asukokonaisuuden osasia ja metsästän aika ajoin puuttuvia osia netistä.

Vaihtokaupassa sain itselleni tälläisen ihanuuden;
Sweet Dreams-setti kaikkine tavaroineen! Tämä ponien uniasu on ihana ja tuo myssy on koko asukokonaisuuden kruunu.Puku on hyvässä kunnossa. Puvun sisällä on tumma tahra, jota en ole vielä alkanut poistamaan. Ylimääräinen Cherries Jubilee saa kunnian pitää pukua hyllyssä, mutta kokeilin pukua myös muille poneille. Jännä, miten puku näyttää aina erilaiselta eri ponien päällä.

Bubbles

Medley

Sparkler
Kenen päällä puku näyttää parhaalta? :)

P.S. Ja vaihtokaupan mukana sain taas uuden ponikamman, jipii!

3 kommenttia:

 1. Tuo uniasu on kyllä ihana! Mulla on tuo sama säästynyt lapsuudesta. Harmi vain, että omastani papiljotit ja tossut ovat kadonneet.

  Tykkäsin puvusta eniten Sparklerin päällä, kun sarvi menee tosi söpösti tuosta hatun edestä. Söötti se on kuitenkin kaikilla. :)

  VastaaPoista
 2. Sparklerin päällä puku näyttää parhaalta :)

  Voih ku ite tunnistais vahoja leluja läpikäydessä mitkä niistä on ponitavaroita :)

  VastaaPoista
 3. Sparkler on minustakin paras. Nuo tossut ovat superihanat!


  -katti-

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.