Sivut

torstaina, syyskuuta 27, 2012

Perhoponit, osa II

Viime postauksessa esittelin vuoden 4. flutterit ja nyt olisi vuorossa seuraavan vuoden fluttersarjaan kuuluva uusi hankinta.

Tropical Breeze on kirkkaine väreineen todella silmiin pistävä poni, mutta itse ainakin pidän noista väreistä. Tuo symboli on kyllä melko omituinen, mutta juuri sen takia niin hauska. Ainoa miinus ponin väreissä on nuo silmät, ne olisivat voineet olla hieman neutraalimmat. Mutta hyllyssä tämä on todella nätti lisä ja kiva saada näitä kuikeloita enemmän.

Kunnoltaan Tropical Breeze on hyvä. Karvat ovat keittämisen jälkeen upeassa kunnossa ja kroppakin on puhdas. Omia siipiään ei tälläkään raukalla ole, mutta välttämättä en osaisi pitää edes niitä ehjänä, jos sellaiset olisi (pudotin kuvauksissa tämän ponin kolmesti lattialle).

Tästä toisesta fluttersarjasta minulla on neljästä kaksi. Aiemmin olen hankkinut Wind Drifterin.

Wind Drifterillä custom-siivet
Kaikkiaan minulla on siis viisi flutteria ja toivon kovasti että saan hankittua näitä lisää.


Onko lukijoissa ketään, joka tykkää fluttereista? Onko kenelläkään suosikkiflutteria?

Ennen muuttoa tämä on sitten viimeinen postaus, yritän palata netti- ja blogimaailmaan ilman taukoa, mutta koskaan ei tiedä mitä tapahtuu (toimiiko netti uudessa osoitteessa). Toivottavasti saan jotain kivaa kirjoittamista heti, kun saan muuton hoidettua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.