Sivut

lauantaina, elokuuta 04, 2012

Oi iloa, oi onnea!

Kirpputorien ponitarjonta on ollut hyvin, hyvin huonoa nyt jonkin aikaa. Olen hieman jo turhautunut kirpputoreihin, koska aina kun tuntuu, että nyt voisi löytyä jotain, niin ei tietenkään löydy mitään. Mutta onneksi tänään peräkonttikirpputori yllätti iloisesti, vaikka alussa sain kokea karvaan pettymyksen. Pengoin samaa pöytää erään naisen kanssa, joka osti nenäni edestä G1 Love Letterin ja Music-Timen! Meinasin hakata jo päätä seinään, mutta onneksi löytyi jotain paikkaamaan mielipahaa.

Varoituksena pitää sanoa, että kuvissa näkyy hyvin rumaa lattiaa, listaa ja seinää. :D

Pehmo-Posey pääsi mukaani 2 euron hintaan. Tämä on toinen pehmolelu Posey, jonka olen löytänyt. Tämä uudempi löytö on karvojen osalta paremmassa kunnossa, mutta muuten nämä ovat melkein samassa jamassa. Silmissä kulumaa ja laput leikattu.


Vasemmalla vanhempi löytö, oikealla uusi
 Nyt minulla on siis kolme plushieta, kun myös kirpputorilta löydetty Blossom majailee myös hyllyn päällä.Pehmon lisäksi löysin myös G1 Panini-tarrakirjan, josta olen haaveillut ties kuinka pitkään! Yllätyin miten pieni tämä on, koska olen tottunut isompiin Panini-tarrakirjoihin.
Tarrakirja on ok kunnossa, kansi on kulunut ja väritetty, mutta sisältä kirja on ihan siisti (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Ärsyttää vain, kun kirjan entinen omistaja on liimaillut samanlaisia tarroja ympäri kirjaa eri paikkoihin, joten kaikki tarrat ei ole omilla paikoillaan. Vaikka muuten tarrat onkin aseteltu huolellisesti paikoilleen.


Tämä tarra on lempparini.
Nuoren taiteilijan näkemys äiti ja varsa Gustysta.
Tarrakirja on suomenkielinen ja ponien nimet on hauskasti suomennettu, joten välillä oli mielenkiintoista miettiä kuka kukin on. :D Haluaisin niin kovasti löytää täydennystä tähän kirjaan, mutta toisaalta tämä on aarre ihan näinkin.

Mielipaha hävisi näiden ansiosta kokonaan.

2 kommenttia:

  1. Mielestäni teit paljon paremmat löydöt. :D En ole itse löytänyt vielä yhtään plushieta.

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä, onnea! :) En ole koskaan huomannut, että on olemassa tuommoinen Posey-pehmokin!

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.