Sivut

maanantaina, elokuuta 20, 2012

Ponikrääsää

Vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikenlainen oheiskrääsä on turhaa, niin silti olen onnellinen että aikoinaan MLP oli niin iso brändi, että G1-oheistavaraa löytyy vaikka kuinka paljon ja vaikka minkälaista. Tuohan se vaihtelua keräilyyn, kun voi ostaa myös muutakin kuin itse poneja. Itseasiassa myös pelkkien oheistavaroiden keräily voisi olla erittäin mielenkiintoista...

Sitten uusimpiin hankintoihin.Ensimmäiseksi ihana penaali. Kuvassa on äiti ja vauva Cotton Candy. Kunto on kuitenkin yllättävän hyvä tämän ikäiseksi tavaraksi, jotain likaa siellä täällä ja kulmassa kissan kynsien jäljet. Mutta kuvasin penaalin paremmalta puolelta ja tämä sopii hyvin koristeeksi hyllyyn. Baby Cotton Candy on todella suloinen tässä kuvassa!

Samalla ostin myös tarjottimen.

Näissä tavaroissa on selvästi jokin perheteema, sillä tarjottimessa on vuorostaan äiti ja varsa Blossom. Hämmästyin hieman tämän tarjottimen kokoa, olin kuvitellut tämän kuvien perusteella isommaksi. Tarjotin on hyvässä kunnossa, pieni naarmu siellä täällä, mutta ei muuta moitittavaa. Kuva on todella suloinen ja herkkä, olen varmaan aiemminkin sanonut että pidän äiti ja varsa-aiheista.

Elokuu ei ollutkaan niin ponirikas kuukausi kuin odotin, wantseista olen saanut ostettu vain yhden, mutta sekin on sitäkin ihanampi. Vaikka odottaakin vielä uusia karvoja... :)

3 kommenttia:

 1. Oi, ihania! Itse haluaisin kovasti ponipenaalin :)
  Ja arpajaispalkintoni on tullut perille, kiitoksia kovasti ihanasta paketista! Onhan ok, että teen siitä postauksen blogiini?

  VastaaPoista
 2. Maija: Kiva kuulla, että palkinto löysi perille ja oli mieleinen. :) Pahoittelut kun lähetyksessä meni niin paljon aikaa, yksi sana selittää kaiken; kiire.

  Ja tottakai saat tehdä postauksen siitä blogiisi. :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit.Minullakin on äitin luona jossain tuollainen ponitarjotin.Eri kuvalla vaan. :)

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.