Sivut

keskiviikkona, elokuuta 29, 2012

Feikkibaby

Kirpputorikierros yllätti taas iloisesti, tosin ei ihan suoraan MLP-aiheella. Eräästä romupussista pilkotti nimittäin jotain hyvin tutun näköistä. Pussin hinnaksi tuli 0,50€, joten yksi maailman suloisimmista feikeistä ei ollut kallis.

Takara-feikki! Olen nähnyt näitä netissä ja ne ovat hurjan suloisia, mutta vielä suloisempia nämä on "livenä". Tämä minun löytöni on vain hieman omituisen värinen, mutta...katsokaa nyt sen söpöyttä!


Niille, jotka eivät ole perehtyneet Takara-poneihin tai niiden feikkeihin, löytyy kyllä tietoa netistä ( http://mylittlewiki.org/wiki/Takara ). Lyhyesti selitettynä aidot Takara-ponit ovat japanilaisia My Little Pony-poneja, valmistettu Hasbron lisenssillä. Aidot Takarat on harvinaisia ja kalliita, eikä feikitkään ole yhtä yleisiä kuin normiponien, joita näkee jokaisella kirpputorilla kymmeniä.


Feikitkin yleensä on valkoturpaisia ja hieman kauniimman värisiä, joten en tiedä onko tämä feikin feikki vai eri valmistajan. Jokatapauksessa pikkuinen sai paikan ponikaapissa ja jää odottelemaan kavereita. Näitä haluan ehdottomasti lisää, eli jos joku on myymässä tälläisiä, niin yhteyttä voi ottaa blogissa tai sähköpostilla.

Maalia on hieman enemmän yhdessä kohdassa turpaa.
Mietin jo pikkuisen roottaamista, mutta antaa olla toistaiseksi noin. Kiharat karvat on kuitenkin ihan hyvässä kunnossa.

Tunnustaako kukaan lukijoista tykkäävänsä näistä pikkuisista?

4 kommenttia:

 1. Minusta nuo ovat ihan älyttömän suloisia! Itsellenikin haluaisin tuommoisen söpöläisen ^__^

  VastaaPoista
 2. Mulla ja veljelläni oli pienenä tollaiset sininen ja punainen ja tykkäsimme niistä tosi paljon. Valitettavasti toinen joutui koiran syömäksi ja toinenkin oli aika huonossa kunnossa, luultavasti joutunut jo roskiin. En sitten tiedä olivatko aitoja vai ei, aika söpöjähän nuo on. :) (Ja minua 2v. nuoremmasta veljestäni tuli ihan normaali aikuinen mies vaikka lapsena leikki kanssani poneilla. ;) )

  VastaaPoista
 3. miulla on tuommoinen vaalean punaine ja turpa oli valkoinen. ja jos ny muistan oikkee nii pitäis olla violetit tai liilat hiukset.

  VastaaPoista
 4. Miullakin oli tuollainen, aivan samoissa väreissä. Paketissa tuli tuo ja "äiti"-poni.. Hauskaa kuinka muistaa vanhoja leluja vasta törmätessään vastaaviin :)

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.