Sivut

tiistaina, heinäkuuta 31, 2012

Ihana vai kamala?

Olen koko ponikeräilyni ajan pitänyt kovasti twinkled-eyed-sarjan poneista. Näillä poneillahan on silmissä kiiltelevät jalokivet. Nämä ponit ovat varmasti niitä, jotka jakavat keräilijöiden mielipiteet. Toiset pitävät kauniina, toiset taas enemmänkin pelottavana.

Itselläni on tällä hetkellä kolme säihkysilmää, kun uusin tulokas pääsi täydentämään hyllyä.

Tulokkaan nimi on Sky Rocket ja tämä poni on ensimmäisestä sarjasta (vuodelta 1985-86), koska näitä poneja julkaistiin kahdessa eri erässä.

Kuten kuvistakin huomaa, tämä tamma kärsii huonosta tukkapäivästä ja kyljessä on punainen tussituhru. Keitin karvat ja kampasin ne, mutta silti ne näyttävät hieman räjähtäneiltä.  Lisäksi niitä on hieman parturoita, mutta plussana pitää sanoa tämän sarjan ponille; ponissa ei ole ollenkaan ponisyöpää! Silmissäkin on hieman helmiäistä jäljellä, vaikka kulumaa niissä onkin.


Tämä pose ei ole omaan silmääni kaunis ja tajusin juuri, että tämä on vasta toinen poni tässä posessa, jonka olen ostanut. Ensimmäinen oli kammottava Party Time (joka on jo muuttanut pois). Hyllyssäni on kuitenkin lapsuuteni Raspberry Jam. "Hunaja"-parka oli lapsuuden leikeissä aina ori, kiitos juuri tuon miehisen asennon/ulkonäön. :D

Mutta posea lukuunottamatta Sky Rocket on oikein nätti. Pidän myös ponin symboleista.
Yksinkertaisuus kunniaan!

Säihkysilmät nököttävät kunniapaikalla hyllyn päällä, näitä haluan lisää!
Tic-Tac-Toe on TE-ponien toisesta erästä, Sky Rocket ja Fizzy ensimmäisestä
Tätä kirjoittaessa tajusin, etten ole ollenkaan esitellyt lapsuuteni poneja blogissa. Pitää laittaa korvan taakse.
Onko G1-ponia, jota pidät rumana? 

P.S. Päivitin wantlistini ja poneja löytyy myös vaihtoon/myyntiin.

1 kommentti:

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.