Sivut

maanantaina, lokakuuta 15, 2012

Taas yksi!

Perhoponilaumani kasvoi taas yhdellä (siivettömällä) jäsenellä.

Rosedust on melkeinpä täydellisessä kunnossa, mutta siivet ponilta tosiaan puuttuvat. Ponilla on karvoissaan haalistuvaa pinkkiä, mutta katsokaa nyt miten hyvin väri on pysynyt karvoissa! Joku ilkeä voisi sanoa, että poni on roottattu, mutta tullessaan poni oli niin likainen ja kaltoin kohdeltu, että epäilen asiaa.


Tämän ponin väriyhdistelmät on kyllä todella kauniit. Aiemmin esittelin tämän sarjan flutterit ja nyt minulta puuttuu enää kaksi, Peach Blossom ja Lily.

Tämä oli muuten blogini 200. postaus. :D

***
I got flutter pony Rosedust. She doesn't have her wings, but she is still very pretty. She also has pink in her mane and tail. Because sometimes that colour may fade off and I'm happy she still has it. 

I like her colours. Yellow and pink look good together. I have four ponies from first Flutter Ponies-series. I'm looking for the last two, Peach Blossom and Lily.

This is 200th post in my blog!

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi ihanan pinkit hiukset! Ei näytä haalistuneen ollenkaan. Flutterit on muutenkin todella ihania, mutta olin itse todella yllättynyt niiden pienestä koosta kun ensimmäistä kertaa näin. :D

    VastaaPoista
  2. Todella ihanan pinkit nuo karvat vieläkin! :D Onnittelut, kelpaisi munkin hyllyyn!

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.