Sivut

torstaina, lokakuuta 04, 2012

Erikoisia yllätyksiä

Erään lotin mukana sain kaksi yllätysponia, joita ei mainittu kohteessa. En tietenkään valita asiasta ja vaikka ponit olivatkin huonossa kunnossa tullessaan, niin silti sain näistä aivan siedettävät yksilöt ponihyllylle.

No mitäs erikoista noissa nyt on? Snowflaken sain jo aiemmin, mutta tämä onkin No Country-Snowflake, jonka jaloissa ei siis lue valmistusmaata. Minulla ei ole ennestään yhtään NC-ponia, joten tämä oli mukava uusi tuttavuus.

NC Snowflake on väriltään hieman enemmän oranssiin vivahtava kuin alkuperäinen Snowflake (kuvissa eroa on todella vaikea havaita). Tämän yksilön symbolit ovat kuluneet todella pahasti ja mustekynän jälkiä on ympäri ponia, mutta karvat ovat laittamisen jälkeen yllättävän hyvässä kunnossa. Hännässä oli jotain ällöä tahmeaa ainetta jonka pesin pois. Snowflake on paljon kovempaa muovia kuin ponit yleensä ja avattu kaulasauma jäi irvistämään todella rumasti, lisäksi pää pyörii holtittomasti. En haluaisi kuitenkaan alkaa liimaamaan ponia, joten olkoon noin.

Toinen yllätys Snowflaken kanssa oli Italy Starshine.


Ponin karvat ovat mielettömän kuivat, en ole vielä ennen tavannut yhtä kuivia karvoja. Hännästä on leikattu osa lyhyemmäksi. Symboli on haalistunut. Silmät ovat tosin nätit ja poni yllättävän puhdas muuten.

Annoin karvoille hoitoainehoidon ja kuivuus väheni hieman, mutta karvat ovat edelleen hyvin kuivat. Sain ne kuitenkin aseteltua nätisti ja Starshine pääsi hyllyyn NC Snowflaken ja Italy Applejackin viereen. En halua alkaa tätä ponia roottaamaan, sillä onhan se erikoisempi kuin normiponi.

Minulle on tullut nyt uusia poneja kirjaimellisesti loteittain, joten luonnollisesti muutamia tuplia on myös ilmaantunut. Päivittelen niitä aika ajoin blogini vaihto- ja myyntiosioon, käy katsomassa jos kiinnostaa!

Lisäksi maaginen luku 50 on nyt lukijoissa täynnä, joten kohta on arvonnan aika. Paljastetaan sen verran, että luvassa on palkinto kahdelle onnekkaalle ja arvontaan saa osallistuja vain blogini lukijat. Mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

Seuraavaksi päiväohjelmassa olisi roottaamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.