Sivut

keskiviikkona, lokakuuta 17, 2012

Kolmikko

Lisää säihkysilmiä kokoelmaan!

Olen siis saanut kolme uutta Twinkled-Eyed-ponia. Sarjana nämä ponit ovat yksi lemppareistani ja muutama lempiponinikin on näitä erikoisia yksilöitä. En tiedä mikä näissä kiehtoo, mutta lapsuudesta muistan ponipiirretyistä Fizzyn ja Galaxyn, joita ihailin jo silloin. Ehkä nuo silmät tuovat poniin sellaista särmää ja lisää värikkyyttä, joista poneissa tykkään.

Mutta nyt niihin uusiin yksilöihin.

Ensimmäiseksi parrasvaloihin pääsee ihana Speedy. Speedy kuuluu 4. vuoden Twinkled-Eyed Ponies-sarjaan, eli kyseisten ponien ensimmäiseen aaltoon.


Kuten kuvista näkyy, on Speedyn otsatukka saksittu lyhyemmäksi. Muuten poni on hyvässä kunnossa, eikä syöpää missään. Symboleissa on pientä lähtemätöntä tuhrua, mutta taikasieneilyn jälkeen tamma oli valmis hyllyyn. Helmiäistä on vähäsen vielä silmissä jäljellä. Olen jo pariin kertaan varmasti maininnut, miten paljon pidän tästä posesta!

Minulla on aikaisemmin ollut kokoelmassa Speedyn saksalainen variantti. Näissä kahdessa ei ole oikeastaan muuta eroa, kuin että saksalaisella serkulla on paljon vaaleampi väritys.

Samaan settiin Speedyn kanssa kuuluu Whizzer.


Kuvastakin huomaa, ettei karvat ole priimakunnossa. Myyjä, jolta lotin ostin, oli lutrannut kunnolla jokaiseen poniin ällöä ja hyvin imelän tuoksuista hoitoainetta. Pesin kaikki ponit, mutta kamala haju jäi, eikä hoitoaine ole vaikuttanut mitenkään lotissa olevien ponien karvojen kuntoon. Nyt kun avaan ponikaapin, tulvahtaa haju vahvana vastaan. Toivon, että se hieman laimentuisi ajan kanssa. :P

Mutta takaisin nyt Whizzeriin. Karvat on tosiaan hyvin kuivat ja selvittelyn jälkeenkin vielä aika hamppuiset. Whizzerissä ei ole syöpää ja muutenkin poni on noita karvoja lukuunottamatta hyllykunnossa.

Whizzer näyttää hieman hullulta tästä kuvakulmasta....
Whizzerinkään silmissä ei ole suuremmin helmiäistä jäljellä ja siiven takana on musta likapiste, joka taitaa olla mustetta yms. Onneksi piste ei kuitenkaan näy kun poni on hyllyssä, joten tämä on ihan täydellinen yksilö minulle!
 
Se kolmas säihkysilmä onkin sitten toista Twinkled-Eyed Ponies-settiä, eli 5. vuoden jalokivisilmiä.

Bright Eyes oli minulle uusi tuttavuus, koska en ole ponia aikaisemmin noteerannut mitenkään. Jotenkin symboli näytti jotenkin typerältä ja ponin väritkään ei oikein ole mieleeni. Mutta kun poni tuli lotissa muiden kivojen ponien seassa, niin ajattelin että kyllähän se nyt kokoelmassa menee. Yllätys olikin suuri, kun tajusin miten nätti poni lopulta onkaan.

Bright Eyesin karvat ovat mukavan sileät ja ponissa ei ole syöpää (mikä on aina hyvä juttu). Yllätys, yllätys; helmiäinen on kadonnut muuten niin näteistä silmistä. Ponissa on pari tummempaa likapistettä, jotka eivät lähteneet pois. Mutta kuten muutkin kanssasisarensa, pääsi tämäkin neiti koristamaan ponihyllyä.


 Sain kivan kolmikon kokoelmaan.

***
Speedy, Whizzer and Bright Eyes are my new ponies from Twinkled-Eyed Ponies-series. I love these ponies, they are so colourful and pretty. Their eyes are fascinating!

Speedy's mane is cut and Whizzer's hair is very dry. Bright Eyes is almost perfect, she does have some black spots on her body. But they all are so lovely and I'm happy to get them to my collection.

1 kommentti:

  1. hyih.. minullakin on parin ponin kanssa hajuongelma :( haisevat varastolle ja desinfiointiaineelle vaikka kuinka yritti pestä ja puunata.. ulkonakin ovat olleet tuulettumassa useamman päivän mutta pitänee käsitellä hieman rajummin, josko se haju sitten lähtisi!

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.