Sivut

tiistaina, lokakuuta 23, 2012

Söpöjä nassuja

Kokoelmani kasvoi kahdella vauvaponilla, joista kumpikin on niiin suloisia, ettei sen kertomiseen sanat riitä.


Bedtime Newborns-sarjan Baby Stargaze on ihastuttava. Väri ei ole ehkä omaan mieleeni mikään paras, mutta muuten pikkuinen on kiva lisä kokoelmaan.


Karvat ovat hieman kuivahkot ja varsinkin harjas on keittämisen ja kampaamisen jälkeen vielä aika villi. Pikkuisessa on muutama mitätön tahra ja tuhru, ei mitään vakavaa. Taikasieneily riitti pintalian poistamiseksi ja sain pitkästä aikaa newborn-varsan hyllylle.


Toinen mielettömän söpö ja uusi tuttavuus on Teeny Pony Twins-settiin kuuluva yksinäinen kaksonen.

Tuitui!

Söpöimpääkin söpöin Tattles ei ehdi jäämään suremaan puuttuvaa kaksostaan, sillä ponihyllyllä on uusi leikkikavereita vaikka kuinka paljon.

Tämä pikkuinen oli yllättävän hyvässä kunnossa ja karvat ovat ihanan silkkiset. Pintalian puhdistus oli ainoa toimenpide, jonka tälle jouduin tekemään.Olen aikaisemmin katsellut näitä pienimpiä ponivauvoja netistä ja ne ovat jo kuvissa niin hellyyttäviä, että "livenä" nämä ovat vielä söpömpiä. Meinasin ottaa näistä kahdesta yhteiskuvan, mutta siitä olisi tullut varmasti liian söpö kuva. :D
***
I got new babies to my collection. Bedtime Newborns-series Baby Stargaze is cute, but I don't like her colour. She's in good condition. Her mane and tail are a bit dry, but not bad. 

Tattles is my first baby in Tiny Pony Twins-series and I adore her. I think she's the cutest baby pony ever! Her mane and tail are in excellent condition and I only needed to clean her body. 

These babies are very happy when they meet they new friends.

2 kommenttia:

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.