Sivut

torstaina, lokakuuta 11, 2012

Karpalolla on asiaa

Roottailin viime viikolla kaksi samassa posessa olevaa ponia, joille tuli vielä saman väristä karvaakin, Dollyhairin Heartthrobia. Olen kummankin lopputulokseen ihmeen tyytyväinen, alan varmaan vihdoin oppia roottamaan niin, että se miellyttää myös omaa kriittistä silmää.

Toinen uudet karvat saaneista poneista oli tuttuun Sweetberry Ponies-sarjaan kuuluva Cranberry Muffins.

Lyhennettyjä karvoja lukuunottamatta tämä poni oli loistokunnossa ja sain siitä siis kauniin lisän hyllyyn. Valitettavasti poni ei enää tuoksu, kuten sen pitäisi, mutta eipä se erikoisemmin haittaa.

Pidän todella paljon tästä ponista ja tykkään koko sarjasta. Nyt minulta puuttuu enää Blueberry Baskets, jonka hankkiminen tulee venymään vähän tuonnemmaksi. Kyseinen poni kun on yksi kauneimpia ja suosituimpia poneja, joten hintakin vähän korkeampi. Mutta toivon että löydän jostakin kukkarolle sopivan yksilön, niin saisin tämän sarjan täyteen.

Aiemmin olen esitellyt tämän sarjan ponejani parissakin postauksessa.

Sain uuden tietokoneen ja koneessa on uusi kuvankäsittelyohjelma, jota opettelen käyttämään. Tekstin lisääminen kuviin on..mielenkiintoista, joten olen tyytyväinen että sain sen noinkin hyvin paikoilleen.

***
I rerooted Cranberry Muffins with Dollyhair's Heartthrob hair and I got beautiful addition to my collection. Now I only need Blueberry Baskets to complete Sweetberry Ponies series. She is rather hard to find, but I hope I will find her someday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.