Sivut

lauantaina, marraskuuta 19, 2011

Poniviikko, osa II

Jatketaanpas tällä viikolla tulleiden ponien esittelyä.

Ensimmäisen ponin olenkin esitellyt jo kerran aikaisemmin, tosin kyseessä oli toinen yksilö, jolle etsin rahapulassa uuden kodin aikoja sitten. Tämä poni on kuitenkin yksi kauneimmista G1-poneista ikinä, joten pakkohan se oli hankkia heti, kun mahdollisuus sopivan hyväkuntoiseen poniin tuli.


TAF Dancing Butterflies kuuluu varmaan monen muunkin suosikki- ja kaunotarponeihin. Poni on hyvässä kunnossa lukuunottamatta vielä hoitamatonta häntäruostetta, jota on kyllä olemattoman vähän. Tuo pose on kyllä kaunis, niin elegantti ja liikkuvainen. Harvemmin elottoman muovikopukan saa noin eläväisen näköiseksi! Keltaisesta väristä en niin paljon tykkää yleensä, mutta tälle ponille se sopii erinomaisesti. Ja tuo perhonen otsalla kruunaa koko kauneuden.

Dancing Butterfliesin kanssa hyllyyn lennähti myös toinen pegasus.

Braided Beauty on uusimpia wantsejani, sillä näihin Brush 'n Grow-poneihin minut hurahdutti kirpputorilöytö Curly Locks, jonka pitkät karvat saivat ihastumaan. Luulin CL:n karvoja melkein täysipitkiksi, mutta olin pahasti väärässä. Braided Beautyn leikkaamattomat karvat ovat toooodella pitkät ja silkkiset.

Tässäkään ponissa ei ole pahempia vikoja, jos viaksi lasketaan haalistunut Pussycat karvoissa. Ja mekanismi toimii, olen asettanut sen kriteeriksi kaikille hankinnoille tämän sarjan poneista.

Muistan myös hyvin, että serkullani oli tämä poni kun olimme lapsia. Mekanismi tuntui silloin kuin taikuudelta. :D


Kertokaas lukijat myös, mihin ponisarjaan olette viimeksi hurahtaneet. :D Tai muistatteko lapsuudesta leluja/poneja, jotka omisti joku muu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.