Sivut

maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Omat G1- ponit Top 6

Koska ponirintamallani ei ole tapahtumassa nyt hetkeen mitään erikoista, ajattelin eilen hyllyn järjestelyn yhteydessä kuvailla jo omistamistani poneista niitä rakkaimpia, ihanimpia ja tärkeimpiä. Lapsuuteni poneista kukaan ei päässyt listalle, samoin moni ajoittainen suosikki jäi kuvaamatta, koska rajasin ponien määrän kuuteen (tai seitsemään). Nämä ponit ovat olleet saapumishetkestään lähtien lemppareitani ja nämä varmaankin pelastaisin tulipalosta, jos saisin napattua vain muutaman ponin kaapista.

6.sijalla

 CP Bow Tie saa kuudennen sijan. Pidän ponin väreistä ja posesta, lisäksi poni on niin ihanan ponimaisen pyöreä. :D

5.sijalla

Rainbow Curl-sarjan poni Stripes. Tämän sarjan ponit ovat suosikkejani jo muutenkin ja haluaisin koko sarjan täyteen, mutta tuntuu että kaikki myynnissä olevat yksilöt menevät ihan ohi. :P


4. sijalla

 Tässä huijaan hieman ja sijan jakaa kaksi ihanaa pikkuista; Baby Moondancer ja Baby Glory. Pidän kummankin pikkuisen väreistä ja nämä yksilöt ovat todella hyvässä kunnossa. En taida olla ainoa sanoessani, että G1 tuotannon alkupään ponit ovat ihanan yksinkertaisia, ponimaisia ja kauniita. Ainoa miinus näissä varsoissa on tuo pose, en nimittäin melkein koskaan saa niitä seisomaan suoraan, vaan aina jompikumpi keikahtaa eteenpäin.

3. sijalla

Kolmen kärkeen löysi tiensä Gusty. Ennen tämän ponin hankkimista pidin Gustya vähän tylsänä ja ihmettelin ihmisiä, jotka tuntuivat fanittavan ponia liikaakin. Nyt kuulun samoihin fanittajiin. :D Kaunis, muutapa ei tarvitse tästä ponista sanoa.

2. sijalla

NSS Buttons on ihana kirpparilöytö. Vaikka ponissa on outoja pisteitä ja harjaakin on leikelty, niin silti tämä on lemppareitani. Värit, symboli ja pose ovat ihana kokonaisuus. Lisäksi pidän mielettömästi yksisarvisista (kuten tästä listauksestakin voi päätellä).

Ja viimeisenä...

1. sijalla

Baby Stockings. Tämä on koko G1- kokoelmani kaunein ja mint kuntoinen poni. Poistin sen itse alkuperäisestä pussistaan, joten sillä on täydelliset kiharat ja kaikki maalit ovat täydellisesti kulumattomia. Ympäri vuoden tämä poni on aina hyllyssä ns. parhaalla paikalla. Punainen ja valkoinen käyvät niin hyvin yhteen ja kuviokaan ei ole niin hirveän jouluinen, että poni näyttäisi vain jouluponilta.


Joskus tulevaisuudessa ajattelin tehdä samanlaisen postauksen G3-poneistanikin. :D

1 kommentti:

  1. Olipa mehevä postauksen aihe. Itsekin asettelin jokin aika sitten ponit nämä-pelastaisin-tulipalosta-järjestykseen. Pitääkin harkita omaa postausta tästä aiheesta. Nykyisin vaan on niin haastavaa kuvata, kun iltaisin on liian pimeää ja viikonloppuisin ei muista.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.