Sivut

torstaina, marraskuuta 17, 2011

Poniviikko, osa I

Tämä viikko tuntuu olevan poneja täynnä, ainakin verrattuna siihen mitä parina viime kuukautena on uusia poneja liittynyt laumaan. Minulla on itselleni asettamani tavoite loppuvuodella; vuoden 2011 loppuun mennessä kokoelmassani on tasan tai yli 100 ponia. Tuosta tavoitteesta ei puutu enää montaa yksilöä, jos kaikki suunnitelmat pitävät paikkansa.

Siskoni on vihjannut hienovaraisesti, että antaa minulle joululahjaksi poneja. Voitte kuvitella, miten täpinöissäni olen, en ole odottanut aattoa näin hartaasti sitten lapsuuden. :D Sisko päätti sitten antaa hieman maistiaisia tulevasta ja antoi ihan odottamatta minulle ponin.

Vessapaperin leikattu hylsy pitää ponin hyvin pystyssä hyllyssä.
Kiitokset siskolle!
Ensimmäinen meriponini ikinä! Tämä meriponivarsa selvisi Kartsalta kysyessäni UK Water Lilyksi. En tosiaan ole näihin meriponeihin tutustunut sen enempää, joten poni oli pitkästä aikaa täysin tuntematon. Ponista on kulunut helmiäinen melkein kokonaan pois, mutta muuten varsa on oikein nätti ja hyvässä kunnossa. Pidän ponin päästä, se on kaunis ja siro. Yllätyin hieman näiden varsojen kokoa, luulin niitä paljon pienemmiksi. Minkähän kokoisia aikuiset meripollet sitten on? o_O

Meriponi ei tietenkään auttanut jännityksessä, vaan aloin vain miettiä yhä enemmän, mitä sisko on lahjaksi keksinyt...

Samana päivänä sain myös ponipostia, kun kauan kaipaamani poni saapui vihdoin ja viimein.

Lickety-Split on varmaankin niitä perusponeja, joita kaikilla kerääjillä on. Muistan tämän ponin piirretyistä hyvin ja pidin siitä jo silloin. Ostin tarkoituksella sellaisen yksilön, jolta karvat on haalistuneet valkoiseksi, sillä omasta mielestäni valkoiset karvat käyvät tälle ponille paremmin. Muuten poni alkaa olla liian vaaleanpunainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.