Sivut

tiistaina, elokuuta 23, 2011

Curly Locks ja ponikoirasikalehmä

Kävin hieman vierailla poniapajilla Joensuussa ja yllätyksekseni löysin yhden G1-ponin, 4 G3-ponia ja yhden G3-pehmon, lisäksi mukaan tarttui jotain ihan muuta. G3set esittelen ensi postauksessa, tässä G1 löytö.

Kaunis Curly Locks Brush 'n Grow Ponies-sarjasta. En tiedä, onko ponin karvat täysipitkät, mutta pitkät ne ainakin on. En käsitellyt ponia muuten kuin taikasienellä ja karvat olivat noin hyvässä kunnossa. Lisäksi mekanismi toimii. Toisen silmän kulmassa on jotain kellertävää värjäymää, mutta muuten poni on upea. En ole ennen oikein erikoisesti pitänyt tämän sarjan poneista, mutta ihan kivojahan nämäkin on. :)

Samassa paketissa Curly Locksin kanssa oli myös Bratz Babyz poni;


Sitä on sanottu koiraksi, lehmäksi ja omasta mielestäni se on sika, mutta poni sen pitäisi olla. Tämä oli niin ihanan kamala, että keitin sen karvat ja putsasin sen. Arvatkaa, kuka alkaa keräilemään näitä? :D Näille on myös nimet ja tämä yksilö taitaa olla nimeltään Dita.

2 kommenttia:

  1. Tuo Bratz poni on aika järkyttävän näköinen. Miksi sillä pitää olla vaaleanpunainen turpa?

    VastaaPoista
  2. Mä niin tykkään noista pegasuksista :)Ja tosi hyväkuntoisen ponin löysit. Mulla oli liila brush'n'grow lapsena, Ringlets, ja sen haluaisin taas itselleni.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.