Sivut

tiistaina, marraskuuta 22, 2011

Ei mikään kaunein nukke

Ponien täyteinen viikko sai jonkinlaisen päätöksensä viime perjantaina, kun kirpputorilta löytyi ponien ihmisystävä, piirretyissäkin seikkaillut Megan. Piirretyistä muistan tytön nimen suomennokseksi Meiju. En ole koskaan erityisemmin pitänyt piirrettyjen Meganista, koska naikkonen vaikutti aina niin ylipätevältä.

Mutta tosiaan, toisen nuken kanssa pussissa oli Sundance&Megan-setin perus-Megan, jolla ei valitettavasti ollut omia vaatteitaan ja hiuksiakin on taidettu hieman parturoida. Olen nähnyt kyseisen nuken aikaisemmin netistä ja tämä on taas niitä ponijuttuja, joita en hankkisi muuten kuin kirpputorilta (halvalla!). Mielestäni Megan-nukke on nimittäin ruma, tosin se heijastaa jotenkin laadultaan ja ulkonäöltään 80-lukua.

Parasol, Megan ja lainamekko
Kirpputorilla mieleeni hiipi tottakai epäilys, onko nukke Megan vai feikki (juurikin sen ulkonäön takia). Pussissa olevasta nukesta, jolla on mekko päällä, on hankala katsoa mahdollisia merkintöjä, mutta sitten tajusin katsoa nuken silmiä.


Ihan selvät ponien silmät! Ja tosiaan, kotona sitten katsoin nuken läpi ja selästä löytyi Hasbron merkinnät. Jätin nyt toistaiseksi Meganille tuon lainamekon päälle, sillä alaston nukke ponien keskellä olisi aika silmiinpistävä. Ehkä hankin jonkun aidon Meganin vaatteen tyttösen päälle.

Ja vaikka tämä ei tosiaankaan ole mikään kaunis, niin siellä Megan saa kököttää hyllyssä (tällä hetkellä Moondancerin selässä), koska kuitenkin kuuluu ponien sekaan kokoelmaan. :) Ja neitonen pääsee pian taas tapaamaan spesiaaliponinsa Sundancen... ;)

Viikonloppuna otin itseäni niskasta kiinni ja kuvasin kaikki hyllyssä olevat G1-ponit kokoelmasivujeni päivittelyä varten.

2 kommenttia:

  1. Megan näyttää myös nukkena ylipätevältä :D

    VastaaPoista
  2. Jännä, että kirppikseltä voi löytää muutakin kuin vain poneja ja ponirakennuksia. Toivottavasti löydät jostain Meganille oman mekon, ettei tarvitse pitkään lainamekossa olla :D

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.