Sivut

keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Lisäystä kokoelmaan

Perhepiirissäni sattui kuolemantapaus ja sen johdosta olen ollut hieman hiljaisempi nettimaailmassa. Mutta pidän blogin kirjoittamisesta, ponien näpräämisestä ja toiminta on parasta lääkettä suruun, joten omistan tämän kirjoituksen rakkaalle, edesmenneelle isoveljelleni.

Joulukuussa minun ei pitänyt hankkia ponin ponia, mutta tottakai sitä paatuneena materialistina pitää saada haalittua lisää tavaraa aina kun mahdollisuus. Sain lisäksi joululahjaksi vitriinikaapin, joten ponikokoelma tarvitsi sinnekin lisää somistusta. Joten kun nämä ihanuudet tuli vastaan, niin tottakai ne ostin.

Dance 'n Prance-sarjan Player. Mekanismi ei toimi, mutta eipä se haittaa. Minulla on lapsuudesta saman sarjan D.J ja olen aina ihmetellyt, miksi jotkun eivät tykkää tämän sarjan poneista. Onhan tuo tappi rinnassa aika karsea ja posekaan ei ole mikään paras, mutta idea on hauska. :) Player on varmaan sarjan parhaimman värinen poni, tämä sarja on väritykseltään aika kasaria.

Crunch Berry sarjasta Sundae Best Ponies. Pienoinen värisävyero havaittavissa pään ja vartalon välillä, eikö vain? Tämä poni on väritykseltään harvan suosikki, mutta pidän tästä sarjasta ja haluaisin sen joskus kokonaan kokoon, joten tässäpä pakkohankinta sen takia.

Crunch Berryn kanssa samaa sarjaa on Sherbet. Ihanan värinen poni ja yksi lempiposeistani. Hyvässä kunnossa ja kaunis, kuva kertoo kaiken. :)

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Boysenberry Pie. Edelleen ihana yksisarvisposetus ja kaunis väritys. Tämä poni on upeassa kunnossa ja ilomielin sen hankin kokoelman jatkoksi.

Tällä hetkellä kokoelmissani on 49 kappaletta G1-poneja ja se tasaluvun tekevä poni on jo tänne matkalla, mutta siitä sitten omassa postauksessaan.

Ja ai niin... Tässä postauksessa mainittu Lemon Drop tunnistautui sinipisaraiseksi Lemon Dropiksi. Ei ole mikään harvinaisuus, mutta saa jäädä kokoelmaan toisen Lemon Dropin kaveriksi.


2 kommenttia:

  1. Kokoelmasi mahtaa nyt tuoksua hyvältä :D

    VastaaPoista
  2. Voi, koita jaksella! Surusi on varmasti valtava :(

    Ja ooooo mitä ihanuuksia olet hankkinut! Itse olen ihan villinä kaikkiin kakku/leivos/jäätelö/namiponeihin :D

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.