Sivut

keskiviikkona, joulukuuta 29, 2010

Joululahjalöytöjä

Joululahjaksi en saanut muuta kuin pari yleishyödyllistä lahjaa ja rahaa. Maanantaina, heti joulunpyhien jälkeen oli suuntana kirpputorit ja sieltä löytyikin pari mukavaa yllätystä, joita voisin pitää joululahjoina.

Kuva on anteeksi antamattoman huono, mutta yritä itse kuvata pussilakanaa, kahta tyynyä ja samalla pitää kissoja pois kuvasta. Mutta tuollainen G3 pussilakana ja tyynyliina löytyi, aikuisten kokoa vielä! Pienempi tyynyliina on esitelty aiemmin. Nyt vielä MLP-päiväpeitto tänne, kiitos. :D

Samasta kirpputoripöydästä pussilakanasetin kanssa löytyi ihanuus, nimittäin G3 MLP-sateenvarjo. Lasten kokoa ja hieman kulunut, mutta silti aivan ihana. Ajattelin käyttää sitä kesällä päivänvarjona.

Harmi Hermanni Hurmuri merkkasi sateenvarjoa samalla, kun yritin sitä kuvata. Kissat tuntuvat aina haluan ponikuviin mukaan ja jos kuvaan ei pääse kissa, niin kissankarvoja löytyy kaikista kuvista.

Hinnaksi yhteensä löydöille tuli 10,50€, mikä ei omasta mielestäni ole paha. Olenhan halunnut tuota pussilakana-settiä jo ties kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.