Sivut

lauantaina, marraskuuta 27, 2010

Ponilöytöjä

Tämän viikon keskivaiheilla kävin kiertämässä kirpputoreja ja reissu ei ollut ihan hukkaan heitetty. Pari ponia nimittäin tarttui matkaan. Kaikki kolme ponia löytyi samasta pöydästä.

Hongkongilainen Lemon Drop jäi kuvaamatta, sillä raukka oli juuri silloin toipumassa pään irrotuksesta ja pesusta. Lemon Drop oli varustettu 0,70€:n hintalapulla.

Eurooppalainen G3-mäkkiponi Spring Treat:
Harja on takkuinen vielä käsittelynkin jälkeen, pitää ottaa järeät aseet käyttöön. Tämän malliset mäkkiponit ovat omasta mielestäni yksinkertaisesti rumia, verrattuna esim. mäkkiponi Scootaloohun. Hinta oli vaivaiset 0,20€.

Toinen löydetty G3-poni tuotti hieman päänvaivaa. Omistan jo Sew-And-Son, mutta kotona huomasin jotain erikoista;

Yllä uusi, alla vanha
Sama poni, sama pose, sama sydän, samat karvat... Mutta hetkinen, toisessa ei ole hileitä muovissa! Olin aluksi ihan äimänä ja kehittelin outoja teorioita muottikopioista ja kulumisesta, kunnes sain Paratiisikartanon kautta selville, että kyseessä on dress-up-setin mukana tullut Sew-And-So. Huh, selvisi sekin suuri mysteeri helposti. :) Ponin hinta oli 0,20€.

Kaikki ponit oli ihan ok kunnossa, mäkkiponille ja Sew-And-Sewlle keitin vain karvat, Lemon Drop joutui häntäruosteen poistoon ja pesuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.