Sivut

sunnuntaina, joulukuuta 05, 2010

Unohtunut lahja ja viehkeä kissaneito

Rouva Furbanks ja hänen kummityttönsä Shelleys Keats ovat tulleet katselemaan jotain pientä ja mukavaa lahjaa Periwinklen nuorimmaisen, Hannahin, ensimmäisille syntymäpäiväjuhlille. Rouva Butterglove, joka pitää pientä lahjatavarapuotia kylässä, vaihtaa mielellään kuulumiset rouva Furbanksin kanssa.

"Mistähän Hannah pitäisi... Mutta minä ainakin tiedän, että pyydän joulupukilta lahjaksi kirjaa...," Shelley miettii, kuuntelematta mitä aikuiset keskenään puhuvat ja juoruavat. Lahjapuodissa onkin kaikenlaista kivaa pientä tavaraa.

Samassa puotiin säntää hengästynyt koirapoika.
"Anteeksi, rouva Butterglove, mutta minun pitää saada nopeasti lahja äidilleni! Hänellä on tänään syntymäpäivä!" sisään rynnännyt Harold Beagle huudahtaa. Hän on juossut koko matkan kotoaan kauppaan, koska unohti äitinsä syntymäpäivän.

Shelley huomaa heti hengästyneen ja hassulta vaikuttavan nuoren miehen ja kissatyttö huomaa ihastuneensa poikaan ensi silmäyksellä!

Myös Harold huomaa viehkeän kissaneidin ja poika sekoaa sanoissaan yrittäessään kertoa, mitä haluaisi äidilleen lahjaksi.

Mitähän tästä vielä syntyy?

1 kommentti:

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.