Sivut

lauantaina, joulukuuta 18, 2010

Herkkua on siinä monenlaista

Kuvasta taitaa jo suurin osa sylkkiharrastajista arvata, millainen paketti saapui eilen Briteistä?
No, kakkukauppa tietenkin. Eli Dessert Counter.

Hankin tämän setin ihan vain noiden ihanien leivosten takia (ja hieman siskon painostuksesta...). Setti ei todellakaan ollut pettymys, vaan hihkuin innosta liimatessani tarroja ja asetellessani kakkuja ja leivoksia paikoilleen. Kääretorttu on aivan mahtava. Ostopaikkana oli Ebay, hinnaksi postikuluineen kakkukaupalle tuli alle 20€.

Oravaäiti Emma Furbanks häärää tiskin takana, valmiina palvelemaan aamun ensimmäisiä asiakkaita. Emma on joutunut ottamaan pienet kaksosensa, Rayn ja Fayn, mukaan töihin. Onneksi pikkuiset ovat kilttejä oravalapsia.

Oravakaksoset ovat toinen tämän viikon hankinta. Ostin ne huuto.netin kautta Toukkerolta ja oravakaksoset tulivat paketissaan. Meinasin säilyttää vauvat paketissaan, mutta kiusaus oli liian suuri ja nyt kaksoset kököttävät vapaina muiden kanssa hyllyllä. Vauvat ovat Calico Critters-sarjaa, joka on siis Sylvanian Families-sarjan nimi USA:ssa ja sama asia, eri nimellä vain.

1 kommentti:

  1. Ahaa, sinulle siis oravakaksoset menivät :D Ne ovat kyllä tosi suloiset. Melkein pidin ne itse, mutta kun joka tapauksessa hankin suut kiinni olevan version niistä niin nuo jouti myyntiin.

    Kakkukauppa on kyllä suloinen. Noissa irtoseteissä minua häiritsee se, ettei mukana tule rakennusta. Toisaalta niillä on hyvä tuunata valmiita kahvilarakennuksia.

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.