Sivut

maanantaina, joulukuuta 31, 2012

Pieniä, mutta suuria

Vuoden loppuun haluaisin esitellä pari pientä juttua, jotka ovat jääneet kuluneen syksyn aikana varsinaisten ponijuttujen varjoon. Tottakai nämäkin on ponijuttuja, mutta itse tykkään enemmän esitellä saapuneet ponit ensin. Muille kuin ponikeräilijälle/-fanille nämä voi olla tosi pieniä ja turhia, mutta ainakin itselleni nämä ovat suuria ja ihania kokoelman helmiä. :D

Ensimmäiseksi vaikka kaikkein "turhin", eli kirpputorilta löytynyt vauvaponin tuttipullo!

Näitä pieniä G1-tavaroita on niin vaikea ja harvinaista löytää kirpputorilta, että olin tästä todella onnellinen. Samassa pussissa oli myös vauvaponin nallekampa ja joitakin vauvanukkejen tavaroita, joten onneksi siskoni oli tarkkasilmäinen ja tunnisti ponitavarat muiden joukosta. Netistä katselin kenelle tuttipullo voisi kuulua ja muutama ehdokas löytyikin. Tuttipullo voisi kuulua Baby Cotton Candylle ja Lullaby Nursery-rakennuksen mukana on kai tullut myös kyseinen pullo ja pussissa ollut nallekampa. Voi kun koko rakennus olisi löytynyt!

Syksyn aikana ostin myös keräilijäkollegalta ponitarroja. Ensimmäisenä pikkuinen esittely Panini-tarrakirjan tarroihin.


Ajattelin tosiaan täydentää puuttuvia kohtia tarrakirjassani ostamillani tarroilla, mutta sitten en halunnutkaan liimata tarroja kirjaan. Tottakai paikoilleen liimattuna ne olisivat paremmin säilössä, mutta minusta on parempi pitää tarrat irrallaan.


Pidän todella paljon ainakin keskimmäisestä tarrasta, nuo piirretyt ponikuvat on aina niin nättejä ja suloisia.

Lisäksi Applejack-tarrani sai kavereita samalla ostokerralla, kun ostin kaksi sisuksensa ja takaosansa menettänyttä pehmotarraa. Kumpikin kuva on niin suloisia!


Nämä tarrat koristavat ponikaapin yläreunaa, jossa olisi tilaa vielä monella tarralle.

Tähän pienien turhuuksien postaukseen päätetään siis tämän blogin vuosi 2012 ja siirrytään kohti uutta vuotta. Kiitos kaikille mukavilla kommentoijille ja lukijoille kuluneesta vuodesta ja toivottavasti ensi vuosikin sujuu yhtä ponimaisissa merkeissä! Hyvää uutta vuotta ja olkaa varovaisia vuoden vaihtumisen juhlinnassa!


 ***

Well, this post is not very important to some people, but to me these little things are very precious and loved. I think another ponycollector or -fan understands my point when I say these things are small but still important.

In autumn my sister found G1 ponycomb and bottle for me from flea market. Little ponystuff is very hard to find from flea markets and etc., so I am so happy about that small finding. I think bottle and comb belongs to Lullaby Nursery.

I also bought some pony stickers from another collector. I think I get three new stickers to my Panini-album, but I can't put them in album. I think they are better separately.

And I got two half puffy sticker and these are so cute.

Well, this year is nearly over and another begins. So happy new year to everyone and see you in year 2013! :)

6 kommenttia:

 1. Voih, meitsi on penskana vanhaan jääkaappiin liimaillut noita pehmotarroja. :)

  VastaaPoista
 2. Vinkkinä, et maalarinteippiä paninitarrojen taakse ja kohilleen ^^

  Tarrat on nätisti vihon välissä paikoillaan, mutta ei tarvitse repiä ja liimata itse tarraa (:

  VastaaPoista
 3. Blogissa on pieni tunnustus sulle! :) http://ponihoitsu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi kaikki tarrat :)! Oisko sulla mitään vinkkejä ponien puhdistukseen? Siis jos on vaik jotain pientä likaa naamassa niin käykö kynsilakanpoistoaine, vai pitääkö olla jokin erityinen aine? Mulla on myös suuri kasa G3 poneja ja pari G2 ponia joiden sarjan/nimen haluisin tietää, jos kinnostusta löytyy, niin voin lähettää kuvan poneistani :D

  VastaaPoista
 5. Älä ihmettele, tuo oli mun pikkusisko :D!

  VastaaPoista
 6. Oiku ihania! Muistan niitä omilta ajoilta :) onko sulla vielä halinalleja? :)

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.