Sivut

sunnuntaina, joulukuuta 23, 2012

Kiharaa ja kähärää

Luvattua joulukalenteria ei nyt tälle vuodelle tullutkaan, pahoittelut. Joulukuu on vain ollut niin kiireinen ja ponirintama hiljainen, että kaikki tuntuu jäävän tekemättä. Postaustahti muuttuu toivottavasti parempaan suuntaan joulun jälkeen ja ainakin ensi vuoden alussa. Tämä postaus voi olla vaikka pieni joululahja lukijoilleni, toivottavasti olette jaksaneet mukana vaikka mitään mielenkiintoista ei ole nyt tapahtunutkaan. :)

Jatketaan siis poniesittelyjä niinkin kaukaa kuin lokakuulta. Silloin ostin parikin kivaa lottia ja niissä tulleita poneja on vielä jonkin verran esittelemättä. Tässä yksi omista suosikeistani.

Streaky on roikkunut want-listallani siitä lähtien, kun tutustuin Rainbow Curl Ponies-sarjaan. Tämä on vain koko nelikon kaunein poni ja pienillä kauneusvirheilläkin tämä on oikea ilo silmälle ponihyllyssä.


Ponilla on pari likapilkkua ympäri kehoa ja hieman kellastumaa korvissa. Tullessaan ponilla oli ihanat pöyheät, ehkäpä alkuperäiset kiharat. Mutta Streaky kuului epäonnekseni lottiin, jonka myyjä oli hoitanut ponien karvoja ihan hirveän hajuisella hoitoaineella  (lue aiheesta myös Whizzerin tapauksessa), joten Streaky joutui pakkopesulle. Pesusta huolimatta Streakyn karvoihin jäi jonkin verran kiharaa (ja sitä hoitoaineen hajua...), jota en ala ainakaan nyt korjaamaan paremmaksi.

Rainbow Curl-poneista minulla on nyt nelikosta kasassa kaksikko, Streakyn ja Stripes.


***
I bought Streaky in October and she's one of the four ponies in Rainbow Curl Ponies-series. I already have Stripes from that series.

Streaky is in nice condition, few small marks on her body and little bit yellow in top of the ears. When I got her she had beautiful curls, which I think might have been original. But in her hair was some horrible stuff, so I had to wash her mane and tail. Luckily she still has some nice curls. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.