Sivut

sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

Kaksi yhdessä

Vuoden viimeisiä päiviä viedään ja odotetaan uutta vuotta 2013. Yritän ehtiä vielä kirjoittamaan  yhden postauksen ennen uutta vuotta, tosin kuvaaminen on tähän aikaan vuodesta aina hankalaa, kun päivänvaloa on niin vähän.

Mutta ensin tämä pieni postaus poneista, jotka on tullut ajat sitten kokoelmaan. Kumpikin poni on eri sarjoista ja ajattelin kirjoittaa niistä yhdessä, ettei kummallekin tarvitse kirjoittaa omaa postausta.

Ensimmäiseksi nukke/ponivaihdon tulokas. Vaihdoin syksyllä MH-nukkeja poneihin ja Patch on toinen vaihdon poneista. Toinen vaihdokki odottelee vielä kunnostuksen viimeistelyä, joten siitä myöhemmin.Patch kuuluu UK/International-julkaisuihin ja sarjan nimi on MLP Tales Characters. Sarjahan perustuu 90-luvun G1-piirrettysarjaan, My Little Pony Tales. Piirretyn pääseitsikko tehtiin leluiksi ja aika moni keräilijä tuntuu näistä poneista tykkäävän. Patch on minulle sarjansa ensimmäinen ja neiti on tosi nätissä kunnossa pienen rutiininomaisen puhdistuksen ja puunauksen jälkeen.

Karvat on hyvässä kunnossa ja luulisin että alkuperäisessä pituudessaan, mutta en mene sanomaan varmaksi. Kuvio, poskipunat ja silmät on oikein nätit. Oikein kaunis lisäys kokoelmaani ja tästä sarjasta haaveilen kovasti Bon Bonista ja Starlightista.Toinenkin postauksen poni on UK/International-poni, joka ei kuulu mihinkään varsinaiseen sarjaan (paitsi jos sarjaksi luetaan Playset Ponies). Good Weather tuli samassa lotissa kuin aikaisemmat Whizzer ja Streaky, joiden karvat oli käsitelty hoitoaineella. Good Weather-parka oli saanut hoitoainekuorrutuksen muuallekin kuin karvoihin, joten poni tuoksuu todella voimakkaasti. :P


Hoitoaine ei kyllä ole vaikuttanut, sillä ponin karvat ovat kuivahkot, mutta silti melko nätit. Kunnoltaan poni on hyvä, ei mitään erikoista sanomista. Good Weatherin mukana tuli roppakaupalla tavaraa, jotka kyllä kelpaisi poninsa kaveriksi, jos oikeaan hintaan tavarat löytyy. ;DLuvattu arvonta on muuten luvassa heti kun uusi vuosi alkaa, joten lukijat; olkaa valmiita osallistumaan! :)

***
New Year is nearly here and I hope I can write one more post before the year ends. But before that I want to show you two ponies. 

First one is Patch from MLP Tales Characters series. Patch is very pretty and in nice condition. From this series I want to add to my collection also Starlight and Bon Bon, they are so cute.

Second new pony is Good Weather. She's in good condition, only bad thing in this pony is very dry mane and tale. I hope I get someday Good Weather's playset items in proper price. :)

Two pretties more to my collection!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.