Sivut

torstaina, maaliskuuta 22, 2012

Vielä pari...

Jatkoa lottisaldooni. Tässä postauksessa esittelen lotin kaksi viimeistä ponia, joita minulla ei ennestään ollut. Lotissa oli muutama poni jotka minulla jo oli. Niistä kaikki taitaa mennä vaihtoon.Parasol sai viimein kaverin omasta sarjastaan, kun Windy oli putsattu ja puunattu. Tämä poni on kyllä yksi arvoitus, koska se on valkoinen sisältä ja ulkoa, mutta symbolit ovat violettia kimalletta, joten poni ei täytä (mystisen) valkoisen Windy-variaation tunnusmerkkejä. Ensimmäistä kertaa jopa kyllästyin etsimään netistä tietoa ponin mahdollisesta valkoisuudesta ja päätin että samahan tuo. Hyllyssä se on kuitenkin nätti ja hyvä kuntoinen, harjakset ovat todella kauniit.Posey on kuulunut wantseihini siitä lähtien kun löysin Posey-pehmon kirpputorilta. Tämän ponin kukat ovat haalistuneet ja karvatkin hieman, mutta hento vaaleanpunainen niissä vielä näkyy. Mikä on toisaalta ärsyttävää, kun pari plugia edestä on leikattu, mutta Pussycat ei ihan ole samaa sävyä haalistuneen kanssa. Joten Posey saa odotella milloin saisin haalistunutta ponikarvaa poloisen etuhiuksiksi.

 Näiden perusponien jälkeen olenkin alkanut miettiä kalliimpien wantsieni hankkimista. Mutta sen vain aika näyttää alanko tuumasta toimeen.

5 kommenttia:

 1. No mites jos pelkkää pussycattia yrittäisi haalistaa auringossa kunnes se matsaa vanhoihin jouhiin?


  -katti-

  VastaaPoista
 2. Etkö voisi lainata Poseyn hännästä karvaa, että saisit ne pari kynittyä plugia korvattua? Näin varmaan itse tekisin :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Posey on upea! Ota hännästä hieman karvaa..?

  VastaaPoista
 4. Wink wink. Laita tarvittava määrä Pussy catia aurinkoon haalistumaan. Tarkkaile tilannetta riittävän usein, ettei mene överiksi. Näin saatat saada nopeammin juuri oikealla tavalla haalistunutta karvaa.

  nimim. kokemusta on....roottasin yhden ponin pussycatilla, jäi ikkunalle ja harja haaleni parissa päivässä.

  VastaaPoista
 5. :D Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä, itselle ei tullut mieleenkään nuo vaihtoehdot. Pitää katsoa mitä noille etuhiuksille teen.

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.