Sivut

torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Pinnan alla

Ostamassani ponilotissa oli kasa likaisia, mutta pelastettavissa olevia poneja (ja yksi ponivaate). Joukossa oli kaksi ponia, jotka kelpasivat hyllyyn taikasieneilyn ja harjasten laiton jälkeen.


Harjasten laittaminen olikin helppoa, kun näillä poneilla ei ole häntää. Eli lotissa oli kaksi meriponia. Niitähän minulla on ennestään kaksi, Water Lily ja Backstroke. Jälkimmäisen kanssa samaan Baby Sea Ponies-sarjaan kuuluu kuvassa oleva Sea Shimmer. Tämä poni on todella ihanan värinen ja alan enemmän lämmetä näille meriponeille, nehän kuitenkin ovat ihan kivoja.

Toinen meriponi on kokoelmani ensimmäinen aikuinen meriponi.

Nämä aikuiset meriponit ovat mielestäni isoja ja todella painavia (verrattuna normiponiin). Surf Dancer on hyvässä kunnossa, ainoa miinus taitaa olla ponin kaulassa oleva pieni valkoinen viiva.


2 kommenttia:

  1. Meriponit ovat ihania. :D Harmi ettei noita aikuisia ole ehkä mahdollista löytää kirppareilta. Niitä taidettiin myydä vain Usassa?

    VastaaPoista
  2. Ihania meriponeja! Kyllä näissä sitä jotain on, itelläki on yksi ja kummasti haluttais saada lisää, vaikka aluksi vähän näitä vierastin. :D

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.