Sivut

perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Sekalaisia kirpputorilöytöjä

Vaikka G1-poneja ei ole nyt kirpputoreilta löytynytkään (tai löytyy, mutta joku ostaa ne nenän edestä...), niin silti jotakin pientä poniaiheista on tarttunut mukaan. Yleensä en esim. G3,5-poneja tai ponyvillejä kerää mukaani, mutta välillä on pakko ottaa mukaansa edes jotain poniaiheista. Tässä postauksessa on pari sekalaista löytöä, joista ei omaa postausta oikein ole järkeä kirjoittaa.

Kiitos bloggerille taas kuvan kääntämisestä!
Pari G3-ponikampaa löytyi Fidalta, hintana 0,10€ /kappale. Katsoin netistä kenelle nämä kuuluvat, mutta en omistanut niistä poneista yhtäkään.


Siskoni kiikutti yllä olevat "otukset" minulle kirpputorilta. Olenhan minä näitä merenneitoponeja netissä nähnyt, mutta livenä ne ovat yhtä hirveitä. :D En ymmärrä näiden ideaa, mutta moinen linja ei tainnut olla kovinkaan pitkäikäinen. Näistä saisi hienon kyselyn kadulla; kerro, mitä nämä ovat? Vastaukset saattaisivat olla kaikkea muuta kuin poneja.

Mäkkärilelujen tie kirpputorille ei ole kovinkaan pitkä. Nämä FIM-lelut taisivat tulla lasten aterian mukana (tai erikseen ostettuna) viime vuoden loppupuolella, nyt niitä löytyy jo kirpputorilta. Hinnat ovat välillä huvittavia, koska erikseen ostettuna nämä maksoivat 2€, kirpputorilla hinta on 4€. Katteet kohdallaan.
Fluttershy ja Pinkie Pie ovat kumpikin maksaneet euron. Toivon löytäväni kivaan hintaan loputkin kuusikosta.

1 kommentti:

  1. Minusta nuo merenneitoponit ovat ihania! Löytyisipä täältäkin kirpputoreilta tuollaisia, ainoastaan vastaan on tullut vain feikki-poneja :(

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.