Sivut

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Poreileva poni

Yksi kaikkien aikojen wantseistani saapui ostamassani lotissa. Ihailin tätä kaunista ponia jo lapsena piirretyissä, keräilyn alussa ihastuin siihen uudelleen ja nyt olen odotellut milloin sopivan hintainen ja ok kuntoinen yksilö tulisi vastaan. Tämä yksilö ei ole ihan priima, mutta kelpaa todellakin!

Ihana, ihana Fizzy! Twinkle-Eyed Ponies-sarjan ensimmäiseen laumaan kuuluva poni on kaunis väreiltään, kuvioistaan ja silmistään. Itse pidän tätä ponia todella onnistuneena kokonaisuutena. Oma yksilöni on silmistään moitteeton, niissä on kaunis helmiäisen kiilto. Valitettavasti tämän tyypin poneissa usein syöpää ja tässäkin on pienet pisteet etujalkojen välissä ja kaulassa, siksi pääsinkin pitkästä aikaa keittämishommiin. Karvat vaikuttavat täysipitkiltä ja ajattelin kihartaa ne myöhemmin fizzymäiseen kampaukseen. Kuviot vaikuttavat hieman haalistuneilta eikä värikään välttämättä ole täydellinen, mutta minulle tämä poni on aarre.


Kaulassa pienen pieni ponisyöpä piste.
Tämä yksisarvisten pose on lempparini ja monet lempiponini ovat samassa posessa. Kuten kaunis NSS Buttons, josta tuli Fizzyn paras kaveri.


1 kommentti:

  1. Oo, ihana! :) Tuo on kyllä minunkin listalla. Yksisarvisissa vaan on sitä jotain!

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.