Sivut

torstaina, heinäkuuta 14, 2011

"Nättejä!"

Otsikossa äitini kommentti FIM-poneista, kun hän näki niitä kokoelmakaapissani.

Pari viikkoa sitten tuli ostettua kaksi uutta isoa FIM-ponia. Olin ajatellut ostavani vain alkuperäisen kuusikon, joka esiintyy HUBin piirretyssäkin, mutta koska kaupassa oli surkea valikoima, päädyin kahteen poniin, jotka ovat piirretyn ulkopuolelta. Haluaisin vähän aluksi nurista; miksi kaikki FIM-ponit on tehty samoilla muoteilla ja maalauksilla? Kaikki maaponit, pegasokset ja yksisarviset eroavat vain symboleiltaan ja väreiltään, silmät ovat useimmilla samanlaiset kuin muillakin saman lajisilla. Törkeää. Hasbro voisi käyttää vähän mielikuvitusta, nyt kaikki FIM-ponit tuntuvat persoonattomilta.

Sori, palataan siis ihan nätteihin hankintoihini.

Ensimmäisenä Lulu Luck oravineen. Tämän ostin sen takia, koska halusin joukkoon yksisarvisen. Sarvi on tosin hieman kaksimielisen näköinen. :D Mutta nätti neiti silti ja yhteensulautuneet oravat ovat suloisia. Mukana tuli kampa ponilla ja vetokärry oraville.

Sugarcup kera ihanan hölmistyneen näköisen pesukarhunsa kanssa. Tämän ponin ostin pääasiassa symbolinsa perusteella, herkullinen cupcake käy hyvin ponin väreihin. Ponin mukana tuli kampa ponille ja satulakori pesukarhulle.

  
Yhteiskuva uutukaisista.
Yhteiskuva kaikista. Fluttershy ja Pinkie Pie ottivat ilolla uudet kaverit joukkoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.