Sivut

perjantaina, tammikuuta 20, 2012

Olosuhteiden pakosta...

... laitan tänne kuvia Monster High-nukeistani. Olin ajatellut etten laita tähän blogiin kuvia näistä, mutta en keksi muutakaan paikkaa (Kartsalle en pääse...), niin päätinpä sitten että kyllähän näitä voi tänne välillä postailla.

En aio tarkemmin kertoilla nukkesarjasta yms. koska MH taitaa olla tällä hetkellä oikea ilmiö ja tietoa löytää helposti muualtakin. Jos tosin on jotain kysyttävää, niin vastailen mielelläni.

"Werecat" (Miten tuosta saa luontevan suomennoksen? Ihmiskissa?) Toralein sain syntymäpäivälahjaksi siskoltani.Toralei ja sapelihammastiikeri Sweet Fang. Sweet Fang on vielä pentu.
Heti kun olin saanut pitkän odotuksen jälkeen paketin käsiini Briteistä, kuulin että uusia nukkeja, Toralei mukana, oli rantautunut Suomeen. Siitä alkoikin sitten kauhea häslinki kauppojen kyttäämisestä ja tuottihan se tulostakin. Lähikauppaan ilmestyi yksi Spectra, yksi Abbey, kaksi Toraleita ja yksi Clawdeen. Kävin hakemassa kaksi pakettia itselleni.

Toinen niistä oli ihana Abbey Bominable. Abbeylla on hileitä kasvoissaan ja käsissään, enkä ole mitenkään hileiden ystävä. Mutta onneksi nämä eivät tunnu lähtevän irti ja takertuvan joka paikkaan.

Abbey ja ShiverToisesta paketista kaivautui haamutyttönen nimeltään Spectra Vondergeist. Spectra on ihana ja pidän hahmosta, mutta nukkeni on hieman maanantaiduunin oloinen; oikea käsinivel on melko löysä ja vasen polvi ei taivu melkein ollenkaan. En uskalla sitä väkisinkään vääntää, yritän nitkutella sitä vähitellen vetreäksi.

Spectralla on kauniit läpinäkyvät kädet ja jalat. Sattumoisin luin pari päivää sitten loppuun Ali Shawn kirjan Tyttö, joka muuttui lasiksi ja jotenkin Spectra kummitteli mielikuvissa kirjan naispäähenkilöstä. ;) Voin suositella kirjaa kaikille maagisesta realismista kiinnostuneille.
Spectra ja kummitusfretti Rhuen. Tämä lemmikki on varmasti typerin toteutukseltaan. Näyttää kuin Spectra kantelisi palkintopystiä.
Fantastinen trio. Toralei ei oikein tykkää Abbeysta ja Spectrasta.

3 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja! Itsekin ostin juuri ensimmäiset Monsterit. Werecatia on tosiaan hankala suomentaa, ihmiskissa kuulostaa niin hassulta.

  VastaaPoista
 2. Kivoja! Erityisesti tuo Specktra on ihana kummistusraajoineen. Outo tosiaan tuo sen lemmikki. Toraleilla taas on tosi söötit korvat ja nukke on väreiltään tosi kiva.

  Tykkään näistä nukeista juuri tuon kauhuteeman takia. Jossain vaiheessa varmaan hankin ainakin Specktran ja Cleon itselleni (mikäli siis löydän niitä kaupasta!). :)

  VastaaPoista
 3. Onkohan Abbey kenties jotain sukua Twilightin vampyyreille, jos kerran kimaltelee? :D

  Mä en oo näistä nukeista kauheesti innostunu.. mistä varmaan kiittää niin rahapussi kuin poikaystäväkin, mutta tuo kissamainen on kovin hauskannäköinen, ja onhan nämä toki kauniita omalla tavallaan <:

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.