Sivut

tiistaina, elokuuta 30, 2011

Good hair day

Ensimmäiseksi kiitokset siskolleni, joka hieman sensuroi villeimpiä otsikkoideoitani, joita mietin kirjoittaessa, ääneen tietenkin. Tämäkin postaus olisi kulkenut otsikon "Uutta tuggaa buggaa" alla, jos siskoni ei olisi hieman jarrutellut intoani. :)

Mutta jo elokuun alussa postiluukusta kolahti isohko kirje, jonka sisällä oli tälläisiä;
Dollyhair.comin tilaukseni USAsta tuli noin viikossa perille. Näillä karvoilla pääsisin roottaamaan uudet tukat ja hännät muutamille poneilleni ja karvoja jäi vielä varastoon tulevaisuuden varalle.

Muistatteko nyrhityn Bubblesin ja punkkari-Hopscotchin? Kumpikin sai uudet ihanat kutrit.

Bubblesin tukkatyyli on selvästi emo.
Lapsuuteni ponit Drink'n Wet Baby Snookums ja Baby Shaggy ovat odottaneet jo liian pitkään kunnostustaan. Kesällä ryhdistäydyin ja poistin jotenkuten Shaggyn rinnassa olevan tussin (siihen jäi pieni jälki...) ja nyt kumpikin pääsi vihdoin hyllyyn kera uusien karvojen.3 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä poneja uusine karvoineen!

  VastaaPoista
 2. Nopeasti tuo Dollyn tilaus saapui! Poneista tuli kyllä komeita ja ihania uusilla karvoilla. :)

  VastaaPoista
 3. Itse roottasin Snookumsin Dollyhairilla, pidin sitä ikkunan lähellä ja nyt karvat ovat ihan haalenneet....tyhmä minä. Tiesin tästä vaarasta, mutta yllärinä tuli miten nopeasti ne haalistuivat.

  Kaunista, kaunista, kaunista. Kunnostuksista tulee aina hyvälle mielelle. Hoppi näyttää naiselliselta noin pitkällä harjalla!

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.