Sivut

maanantaina, heinäkuuta 04, 2011

Nappeja ja kuplia

Yli kuukauteen en ole löytänyt kirpputoreilta mitään poneihin viittavaa (paitsi yhdet ylihinnoitellut G3-pehmolelut), joten toiveet ei olleet korkealla tänäänkään. Eräällä kirpputorilla olin ehdottamassa jo poistumista, mutta siskoni halusi vielä käydä katsomassa takarivin pöydät. Ja kohta siskoni huusi nimeäni ja heilutteli ilmassa ponia. Olin varmaan ennätysajassa paikalla ja feikkien seasta kaivautui neljä G1 ponia! Tässä kaksi parhaimman kuntoista, joita ei tarvinnut avata, vaan pelkkä pintalian puhdistus ja karvojen keittäminen auttoivat.


Ensimmäisenä 2. vuoden Bubbles. Pidän tästä istuvasta posesta, harmi kun sitä käytettiin vain kahteen poniin. Bubbles on oikein hyvä kuntoinen lukuunottamatta pieniä värikynän jälkiä tai leikattua harjaa. Laukki ponin otsassa on ihana. Bubbles menee hyllyyn ja odottamaan uusia karvoja päähänsä.Toisena löytönä NSS Buttons. Vasta vähän aikaa sitten katselin tätä ponia netistä aikeissa ostaa, mutta onneksi jätin vielä harkintaan. :D

Buttonsin pose on kaunis ja kuntokin hyvä, vaikka ponin niskassa onkin jokin lähtemätön likapiste ja toisella kyljellä kaksi jotain kummaa jälkeä; aivan kuin joku olisi pistellyt poniparkaa neulalla! Karvojakin on saatettu hieman nipsaista pois, mutta siitä en ole ihan varma. Kuvissa ponin karvat ovat vielä hitusen kosteat.

Todella huonot kuvat "pistoksista".
Kaksi muuta löytöä esittelen omassa postauksessaan, kunnes ponit ovat saaneet itsensä sellaiseen kuntoon, että niitä kehtaa kuvata.

2 kommenttia:

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.