Sivut

perjantaina, elokuuta 12, 2011

Piña Colada

Maanantainen kirpputorikierros oli antoisa näin lelukerääjälle. Toiseen blogiin kirjoittelen jossain vaiheessa muista löydöistä, mutta yksi kauan kaipaamani poni löytyi vakiokirpparilta.


Tropical Ponies-sarjan Piña Colada oli merkitty hintalappuun "punaiseksi poniksi" ja hintana oli 0,50€! Piña Colada oli hyvin likainen ja takkuinen, mutta huolellinen taikasieneily ja karvojen selvittely loivat yllä olevan lopputuloksen. Ponin silmissä oli pahaa kulumaa mustien kohtien kohdalla, paikkasin ne tavallisella mustalla tussilla.

Tämä poni on koko ponihyllyni räikein väreiltään ja wantseissani se on oikeastaan siksi, koska lapsuuden kaverillani oli kys. poni vuosia sitten.

Ponifanien kannattaa nyt suunnata lähimpään Tiimariin, sillä koulujen alkamisen kunniaksi sinne on ilmestynyt G3/G3.5-ponikamaa. Itse ostin lyijykynät, jotka ovat laadultaan hyvin heikkoja, mutta avaimenperä ja tarrat olivat mukava yllätys. Tarroilla on kiva koristaa mahdollisia lähteviä poniposteja.


Petite Petunia vasemmassa alalaidassa.

2 kommenttia:

  1. Tämä onkin eka kerta kun näen jonkun löytäneen Pina coladan tummanpunaisen version. Oma lapsuuden ponini on juuri tämän värinen. Lisäksi minulla on/on ollut 2 muuta pina coladaa, jotka ovat liilahtavia.

    VastaaPoista
  2. Minäkin kävin tiimarissa katsastamassa ponitavarat; täällä oli myynnissä vaan pieniä tarra-arkkeja. Olisin toivonut tommosta isoa. :D Mutta syötävän söpöjä olivat nekin tarrat, jotka itse ostin! Herttainen tuo avaimenperä! ^-^

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.