Sivut

torstaina, huhtikuuta 21, 2011

Pääsiäispostaus

Ennen pääsiäistä ja lomalle lähtöä pitää vielä kirjoitella pieni päivitys. Viikon kirpputorikierros kaupungissa suoritettu ja saldo esitellään tässä.

G3-mäkkäriponi löytyi huimaan 0,30 euron hintaan. Minulla on jo näistä mäkkäriponeista yksi ja olen pitänyt sitä tajuttoman rumana, mutta tämä uusi tuttavuus on paljon nätimpi. Silmämaalit ei ole suttuiset ja harjakin hyvä.
 Löysin ponin nimeksi netin syövereistä Star Dancer.

Tässäpä kaksikko yhdessä ja vielä Spring Treatille kuuluvan suksi/rullalautahässäkän kanssa. Löysin sen kirpputorilta joskus aikoja sitten, pelkästään siitä en sentään kirjoittanut blogipäivitystä :D

Hieman taas asiasta kukkaruukkuun, kun vastaan tuli Kitty Care-sarjan kissa vastaan. Kitty Care ja Puppy Care-sarjat tunnetaan Suomessa myös nimellä Kisulit ja Koirulit (tai Hauvelit). Nämä ovat muovisia, ponimaiset hännät ja hiukset omistavia kissoja koiria, joita valmisti vuonna 1985 Hornby. Olen näitä netistä ja muutamilta ponikeräilijäkollegoiden kokoelmista katsonut ja nyt kun eräs yksilö tuli vastaan, oli pakko napata se mukaan.


Kissan nimi on Samantha ja kissalla on ongelma; se on vääntynyt hieman niin, ettei pysy pystyssä. :( Olen yrittänyt hieman oikoa sitä, mutta vielä ilman tuloksia. Siskoni mielestä nämä kisut ovat rumia, mutta itse tykkään. Muistaakseni meillä on kotosallakin jossain jemmassa yksi tälläinen...

Lisää tästä sarjasta löytyy täältä.

Mutta nyt minä suuntaan Joensuun kupeeseen viettämään pääsiäistä. Oikein hyvää ja keväistä pääsiäistä niille jotka sitä viettävät ja ne, jotka pitävät vain ylimääräisesti lomapäivistä, nauttikaa täysillä!

2 kommenttia:

  1. Oi, kiva saada lisätietoja noista kisuleista! Minulla oli pienenä yksi tuollainen; täysharmaa vaaleanpunaisin karvoin. Muistan, että sen mukana tuli hiirilelu, joka hukkui heti. Kuvan perusteella se olisi voinut olla tuo Katie, mutta minusta sillä oli eri pose kuin kuvan kissalla. Samantyylinen kuin tuolla sinun kisulillasi :/ Ehkä muistan väärin.

    Mutta kiitos tiedoista! Toivoisin, että kisulini olisi vielä tallessa.

    VastaaPoista
  2. Toukkero: Entäs alarivin Sophie? Tosin en tiedä onko sillä tullut mukana hiirilelua, mutta sopisi muuten kuvaukseesi hyvin. Minä en kotoa löytänyt omaa lapsuuden kisuliani, vaikka varmasti sellainen minulla oli. No, etsintä jatkukoon vielä koko pääsiäisen...

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.