Sivut

torstaina, huhtikuuta 28, 2011

Keväisiä sateenkaaria

Vihdoinkin Amerikan ponit tulivat pitkältä matkaltaan luokseni. Mukana oli yksi lisäys erääseen keräämäni sarjaan ja yksi aivan uuden sarjan tulokas. Huvittaa, kun kumpikin poneista on samassa posessa. :D

Ensimmäisenä oikein hyvässä kunnossa oleva Merry Go Round-sarjan Sunnybunch.
Ainoa vika karuselliponissa on se, että se seisoo hieman kenollaan. Jalkojen suoristaminen edessä siis. Onneksi vessapaperin pahviset hylsyt taivuttavat hyvin ponien jalat oikeaan asentoon.

Olen jo jonkin aikaa ihaillut G1 poneissa erästä sarjaa, jossa on varmasti koko ensimmäisen sukupolven kauneimmat ponit. Kauniit poset, kuviot, värit ja karvat tekevät Rainbow Curl-sarjan poneista yhden keräilyni pakko-saada-listan kärkinelikosta.

Postipaketista kuoriutui tuon näköinen poni pörröisine harjaksineen. Kyseessä on Stripes.
Sarjan poneillahan kuuluu olla kauniit korkkiruuvikiharat. Omalla Stripesilla oli karvoissaan alkuperäistä kiharaa, mutta niitä tärkeämpi itselleni on karvojen esteettisyys. Kähersin siis uudet kiharat ponille.

Ei niistä kovin kummoiset tullut, mutta ainakin parempi kuin edelliset. Tämä poni on hyvässä kunnossa pintalian poiston jälkeen.

 Ihaillaan vielä ponin kauneutta.Näinä huhtikuun viimeisinä päivinä alkaa olla keräilyni ensimmäinen vuosipäivä. En muista tarkasti, milloin päätin alkaa kasvattamaan lapsuuden laumaa, mutta vapun jälkeen on luvassa sitten blogin ja keräilyn synttäripostaus. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania poneja ! Montako ponia sinulla muuten on? Olen vasta löytännyt Blogisi! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Rainbow Curl -sarjan ponit ovat minunkin ponipakkomielteeni! Sinun Stripesisi on kyllä kaunis ♥ Minulla ei ole tästä sarjasta kuin lyhyttukkainen Ringlet, jonka onnekseni löysin kirpparilta -- se asuu ponivitriinissäni aivan eturivissä :) Tavoitteena on kieltämättä saada sille kaverilauma kasaan!

  VastaaPoista
 4. BellaGodiva: Mukavaa, jos pidät blogistani! Poneja en ole nyt hetkeen laskenut, alle sata niitä taitaa olla yhteensä, jos ottaa lukuun kaikki. Keräilyn synttäripostaukseen lupaan laskea tarkempia lukuja ;)

  cherrymerrystarbow: Stripes on kyllä kaunis ja ihana! :D

  Aquila: Ringlet on ihana <3 Minun Stripes sai myös kunniapaikan ponihyllyssä, ihan isoveliponien edessä. :D

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.