Sivut

torstaina, huhtikuuta 14, 2011

Magic Messages

Posti ilahdutti minua ponipaketilla ja kuoresta kaivautui perusponien sijaan hieman erikoisemmat symbolit omistavat neitokaiset. Magic Message-ponit ovat saaneet nimensä symboleista, joita lämmittämällä alta paljastuu "salainen" symboli. Symbolit tosin yleensä lakkaavat toimimasta ajan myötä.

Lisäksi kaikilla sarjan poneilla on pieni symboli myös poskessa.

Windy on muuten hyvässä kunnossa, mutta hännässä taitaa olla hitusen häntäruosteen alkua ja symbolit eivät ainakaan vielä toimineet, tosin aion kokeilla kuvioiden toimivuutta vielä myöhemmin. Kauniin värinen poni ja tuo pose on ihana.

Mirror Mirror on kauniin värinen ja siisti kuntoinen poni, jonka symbolit ainakin osoittivat toimimisen merkkejä. Toisesta peilistä katsoo prinsessa ja toisesta noita-akka.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut uusista bonskuista! Keräätkö poneja sarjoittain vai ihan satunnaisesti?
  Onko sulla joku sarja täynnä? Itselläni on pientä kallistumaa TAFfeja kohtaan, mutten ole vielä lähtenyt haalimaan täysiä settejä.

  VastaaPoista
 2. Ihan satunnaisesti kerään silmääni miellyttäviä poneja, mutta muutama sarja olisi kiva saada kokonaan kasaan, kuten kaikki Merry-Go-Round-ponit ja ensimmäiset babyt (joista minulta puuttuu yksi).

  TAF-ponit on ihania, melkeinpä lemppareitani. :D

  VastaaPoista
 3. Ebayssa oli just MGR-paketti jossa kaikki kuusi hyväkuntoista ponia. Hinnaksi tuli lopulta 84 dollaria. Olisi melkeinpä kannattanut huutaa... Postikuluineen noin 62 euroa, siis noin kympin kappale. No, meni ohi tällä kertaa.

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.