Sivut

maanantaina, huhtikuuta 25, 2011

FIM

Uusin sukupolvi poneja näki päivänvalon jo aikoja sitten amerikkalaisen HUB-kanavan lähettämän MLP-sarjan Friendship Is Magic myötä. Keräilijöiden keskuudessa on kiistelty, onko nämä uudet ponit G4 vai G5 sukupolvea. Hasbro on sanonut näitä virallisiksi G4-poneiksi, mutta omasta mielestäni on selvintä sanoa FIM tai HUB ponit.

Ennen sarjaan tutustumista olin kauhuissani kaurismaisista poneista, mutta animaatiota katseltuani tämä uusi ulkomuoto alkoi kiehtoa. Voin suositella sarjaa kaikille ponifaneille, Youtubesta löytyy jaksoja. Nykyisin pidän näitä pienen pieniä uusia poneja suloisina ja pääsiäislomalla kaupunkikierroksella ostinkin kaksi suloisinta. Tarkoitus olisi kerätä kaikki päähahmoponit tälläisinä pieninä perussetteinä.

Fluttershy on sarjassa ujo ja arka pikku pegasos, joka rakastaa eläimiä ja tulee hyvin toimeen niiden kanssa. Fluttershyn kainous kiehtoo ja tämä pikku leluponi on jotain tajuttoman suloista.


 Fluttershyn mukana tuli kampa ja kärry, jossa poni voi vetää kaniystäväänsä.

Siskoni mukaan olen kuin sarjan Pinkie Pie, hieman outo, mutta hyvää tarkoittava höperö touhottaja. :D Siksi toinen ensimmäisistä FIMeistäni on Pinkie Pie.Kaikilla FIM-ponimuoteilla on muuten ponin luonteeseen sopivat silmät, Fluttershylla tuollainen kaino ja ujo, Pinkie Piella innokas ja iloinen. Pinkie sai mukaansa satulan, jossa kuskata hiiri/rottaystäväänsä ja kamman.


Näistä pikkuisista kuulette vielä blogissani. ;)


4 kommenttia:

 1. Minä ostin FIM-Applejackini ennen kuin katsoin ensimmäistäkään osaa sarjasta, ja samoin Fluttershy vei heti sydämeni ja on seuraavana hankintalistallani :) Nyt olen katsonut ekan jakson ja jossain välissä katson loputkin, se vaikuttaa oikein hauskalta sarjalta! Jännää, miten positiivisesti keräilijäyhteisö on ilomielin ottanut FIM-ponit vastaan.

  Odotan innolla uusia päivityksiäsi Fluttershyn ja Pinkie Pien seikkailuista!

  VastaaPoista
 2. Nää on niin ihania. Nuo yhteiskuvat etenkin. Mä tykkään kanssa tosta sarjasta. Saa nähdä mitä poneja aion siitä hankkia.

  VastaaPoista
 3. Tuo Fluttershy on kyllä tosi suloinen! Meidän prismassa oli sitä vain siinä isommassa pakkauksessa (jossa mukana puutalo ja muita eläimiä) eikä se näyttänyt mielestäni siinä yhtään näin söpöltä - vaikka luultavasti ovatkin yksi ja sama poni. :D Aion etsiä Flutterin tässä minipakkauksessa.
  Ponilla saisi kyllä olla astetta vaaleammat hiukset, jotta se muistuttaisi enemmän sarjan Fluttershytä.

  VastaaPoista
 4. Aquila: Ehkä tuo uusi sarja on syynä ponien hyvään vastaanottoon, siinä kun on mukavaa huumoria myös aikuiselle katsojalle. :D Minulla taas seuraavana hankintalistalla on FIM Applejack.

  Dei: Kiitos kommentistasi!

  Toukkero: Minunpa piti matkustaa 200 kilometrin päähän lomalle, että sain hankittua nämä pienet paketit poneja. :D Täällä päin kun ei ole kuin noita isompia settejä, ei ainakaan ennen pääsiäistä ollut missään.

  Ja yksi miinus puoli noista pikku poneista unohtui mainita; niillä on ihan liikaa harjaa/häntää verrattuna ponin kokoon! Toki on mukava, että lapsille on harjattavaa, mutta kuvatessa ei aina viitsi kieputtaa häntää takajalan ympärille. :P

  VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.