Sivut

lauantaina, heinäkuuta 21, 2012

Sehän onkin ihan kiva!

Tosiaan, olen hankkinut pari uutta ponia. Joukossa ei ole mitään ihmeellisyyksiä, mutta silti tuntui todella kivalta päästä taas laittamaan poneja edustavaan kuntoon (vaikka kukaan ei nyt kamalan huonossa kunnossa olekaan), kuvailemaan niitä ja kirjoittelemaan ihan asiaakin tänne blogiin.

Ensimmäiseksi esittelyyn pääsee Painting Time, Schooltime Ponies-sarjaan kuuluvan kaunokainen. Tämä tyttö oli porukan parhaassa kunnossa. Pari harjausta ja taikasieneily (tavan vuoksi) ja tadaa; poni oli valmis hyllyyn.


Näillä kouluteemaisilla poneilla on kaikilla ihanat pisamat. Harmittelen aina sitä, kun pisamia tehtiin kuitenkin aika harvoille aikuisille poneille (babyilla taitaa olla niitä useammalla). Ne on suloisia!


En ole oikein ennen noteerannut tätä ponia mitenkään, ostaessani mietin että tulkoot mukana samalla. Mutta livenä tämä on kyllä aika nätti ja väritkin kivat, vaikka tuollaista yhdistelmää ei äkkiseltään uskoisi nätiksi.

 Ponissa on muutama tussipilkku, mutta ei mitään merkittävää ja häiritsevää. Karvojakaan ei arvioltani ole pätkitty. Todella nätti poni! Seuraavaksi haluaisin samasta sarjasta Music-Timen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.