Sivut

torstaina, huhtikuuta 26, 2012

Balettia ja rakkauskirjeitä

Ilmeisesti on taas kevät ja ihmisillä kevätsiivouksien aika, koska kirpputoreilta on alkanut löytyä poneja. Koko talvi on tuntunut pitkältä, harmaalta ja ponittomalta. Toivottavasti tuleva kevät ja kesä tuovat mukanaan paljon poneilua minulle ja muillekin.

Ensimmäiseksi löytyi balettivauva nimeltään Baby Toe Dancer. Raukalta on lähtenyt pari plugia karvoja etuhiuksista. Saako tälläisen balettivauvan auki? Mietin nimittäin korjaisinko tuon karvaongelman vai annanko suosiolla olla noin. Tämä oli ihan kiva kirpputorilöytö, mutta pääsin vähän aikaa sitten eroon edellisestä Baby Toe Danceristani, nämä balettivauvat kun eivät enää ole mitään suosikkejani.

Toinen saman viikon G1-löytö oli Romance Ponies-sarjan Love Letter. Minulla on tästä sarjasta jo Love Story, joten oli ihan mukavaa saada lisäystä sarjaan. Tämä sarja kun ei ole suosikkejani, niin muuten näitä poneja ei varmaankaan tule hankittua. Ja tämä on ensimmäinen tässä posessa oleva ponini! Olen aina kuvitellut, että tämän posen poneilla on hankaluuksia pysyä pystyssä, mutta hyvinhän tuo menee.


En voi muuten uskoa, että kohta on taas kulunut vuosi ja keräilyn/blogin vuosipäivä lähestyy. Olisikohan aikaa ja innostusta keksiä jotain tapahtumaa... :)

1 kommentti:

  1. Kyllä nuo babyt auki saa. Muistaakseni sen pään irti repiminen on vain oma hommansa..

    Olen nimittäin oman Sweet Stepsini re-rootannut (:

    VastaaPoista

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.