Sivut

tiistaina, huhtikuuta 10, 2012

Kaksi unohdettua

G3-ponien keräilyni oli vielä pari kuukautta sitten siinä vaiheessa, että mietin kaikkien myyntiä. Mutta se vain sitten vain jäi ja nyt kevään kunniaksi sain kirjahyllyn käyttöön G3-poneille ja ne pääsivät taas esille. Olen nyt niin onnellinen että en luopunutkaan näistä poneista, ne ovat todella nättejä (ihan eri tavalla kuin G1-ponit), kauniin värisiä ja MLP-perhettä kuitenkin. ;)

Kun sain ponit uuteen hyllyynsä, päätin viimein kaivella kunnostamista odottaneet kirpputorilöydöt kaapista ja kunnostaa ne hyllyyn kelpaaviksi. Nämä olen löytänyt kirpputoreilta tämän vuoden puolella, tarkkaa aikaa en muista kun nämä olivat todellakin unohtuneet kaapin perälle.Tämä poni löytyi pussista G3 Sunshower-ponin kanssa, jota ei myyty Suomessa. En löytänyt tietoa Dream Bluen Suomen myynnistä, mutta varmaankin satuin jonkun keräilijän myyntipöydän ääreen. Sunshower lähtee myyntiin, mutta tämä ihanan ujon oloinen poni jää hyllyyn.


G3 Applejack on loistava esimerkki siitä, miten onnistuneita useimmat G3-ponit ovat. Kauniit, yhteensopivat värit, nätti pose ja yksinkertainen, mutta kaunis symboli. Tämä poni sinkoutui heti lempiponieni joukkoon.


Odottamassa on vielä yksi G3, jonka kanssa joutuu miettimään kunnostusta hieman enemmän kuin yleensä. Nimittäin poni ei kelpaa edes kustomipohjaksi ilman täydellistä jalkojen suoristamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on tervetulleita! Kommentit tarkistetaan ennen niiden julkaisua.